31-годишен българин е починал в Лондон от COVID-19

Това обяви на брифинга тази сутрин ген. Мутафчийски
Обновена: 4 апр 2020 12:24 | 4 апр 2020 08:42, Александър Попов
192
31-годишен българин е починал в Лондон от COVID-19
Снимка: БГНЕС

Български гражданин на 31 години е починал в Лондон. Той е бил заразен с новия коронавирус, обяви на редовния брифинг тази сутрин ген. Мутафчийски.

Той е получил информацията от българското консулство там.

Още по темата
Мъжът не е имал придружаващи заболявания, което показва, че от COVID-19 може да починат млади и здрави хора. Затова не трябва да се отслабва вниманието, призова Мутафчийски.

Генералът още веднъж призова българите да не се готвят за предстоящите празници.

Не ходете в хотели в други градове - ще се заразите. Не ходете на църковните служби - ще се заразите! Останете си вкъщи със семейството, призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кви служби??за поповете мама ли карантина или 5000
108
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БолярчеДобре де, ще издържим. Сега да ти кажа за двама мои приятели. Единият го съкратиха по взаимно съгласие, защото шефа ги изнуди. Или подписваш или неплатен 1 месец. Ще взима обезщетение 420 лв - 4 месеца. Има дете, наем и сметки. Жена му е в неплатена, дори не е съкратена. Как ще изкарат 3 месеца. Другият една момиче - пак по взеимно съгласие. Работи и учи. Има наем, сметки. Обезщетение за 4 часов ден - 190 лв. Тази работа я устройваше заради университета. Родителите са бедни.
107
13
 
14
 
! Отговори
славянин преди 4 години
Тоя плешив вирус докога ще го носим!?
106
4
 
19
 
! Отговори
До М преди 4 години
Няма и да чуеш. Тя стратегията е ясна,да си стоим в къщи,щото нито имат пари да ни лекуват нито и идея какво да правят. А тиквата даже го е страх,че излезе ли народа, Мутафчийски на сутринта ще съобщи за още 240 жертви ,ама не от вируса.....
105
2
 
6
 
! Отговори
N до М преди 4 години
За всички, които се притесняват, че от други болести умират повече хора: -Помислете в началото на появата на болестта рак, хепатит, диабет или дори по-времето, което е била измислена първата кола. Тогава колко умрели е ималоза първите 3 месеца, защото, когате измервате смъртността на Covid-19, трябва да вземете впредвид и времевия участък.- За първите 3 м Covid-19 по официални данни е причинил 6000 смъртни случая. И то с огромни усилия да не се разпространи. А тези данни са занижени.
104
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До тоалетната може ли да ида или ще ми трябва бележка?
103
12
 
17
 
! Отговори
М преди 4 години
Генерал Мутафчийски има ли статистика колко са починали и от други заболявания днес? Да вземе да я каже и нея... От рак умират и много по-млади - кажете и за тях, ей така, за да ни стане още по-неприятно. От този щаб чувам само гадна статистика и заплахи. Така и не чух един път да кажат за ясна стръадегия и план за справяне с кризата.
102
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само да има кой да чува. Нашенецът си е твърдоглавец и философията му е - те токово животно нема...Пълно е с хора, които демонстрират надменност, недостижимост и пренебрежимост - "над мен няма никой". Но, както казват руснаците - поживьом, увидим...
101
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Номера с пълните болници на запад вече е разкрит.Много хора са проверили на място, че снимките за телевизиите не отговарят на действителността.
100
5
 
10
 
! Отговори
Пограбален Агент преди 4 години
Пътувайте, събирайте се, яжте и пийте!Всичко ще бъде наред, аз ще се погрижа!
99
16
 
16
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 4 години
Следващите указания от ''генерала'' ще са НЕ ДИШАЙТЕ.
98
2
 
22
 
! Отговори
дон Бульон преди 4 години
Не е нужно Българина да ходи чаак до далечна индия а да вземе челният Баварски опит просто да си седи дом и да слуша властите.Ама българина е германофил само когато върти гуми с баварката.Когато трябва да спазва германците стават пeдaли както и попринцип уличените в такива наклонности французи.Язък за германофилията и тя няма да ни спаси.
97
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако Бог иска да ви прибере, нищо на може да го спре.Нито власт, нито карантина.
96
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, че не сме в истинска война! С такива генерали като тоя и непрекъснатите им противаречиви нареждания и препоръки не ни трябва някой да ни напада сами ще се закопаме.
95
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се занимавайте с платените коментари. Има важни неща които хората трябва да знаят.
94
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очаквам в Бг да се приложи индийският челен опит в борбата с вируса.А именно, събиране на народонаселението по площади и стадиони и прускането му с белина.Като допълнение ще има падне-стани в стил Цветанов и бой с пръчки който не слуша...га-ха-хаЕгати робското опростачено племе сте теа българите.Кви европейци сте вие беее??Пълни аборигени сте от азиатски тип.
93
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Около кофите за смет в София е нещо страшно ! - извозва се само това което е тях а другото не се пипа.Вярно е че хората изхвърлят какво ли не , гуми и строителни отпадъци , стари мебели но не може всеки да си поръча контейнер , това е работа на общината.И говорим за чистота и плащаме данъци а Фандъкова ни дава акъл и вече стана стражар и ни заплашва с глоби за разходка. Алоооо , я виж къде се намираш и си върши работата преди да ни поучаваш!
92
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог си знае работата.аз на Бог ли да вярвам или на щаб безбожници.
91
5
 
12
 
! Отговори
.................... преди 4 години
Всяка заповед е предпоследна! Зависи пожарникаря ко ши кажи!
90
7
 
16
 
! Отговори
никой преди 4 години
хора, погледнете логаритмичните таблици по страни от сайта на сзо.ще изтървем положението ако продължаваме да не спазваме дисциплина.мерките ни бяха абсолютно навременни.Но........Южна Корея за сега е отличника.Руснаците може би ще загазят.Словения са по-добре от нас.ЗА Сърбия не гледах.Австрия е по-добре от Германия