Ще възкръсне ли съдебната система в памет на Милен Цветков?

Мълчаливо бдение пред Съдебната палата след смъртта му
141

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

С искане за справедлива присъда за смъртта на журналиста Милен Цветков пред Съдебната палата в София се събраха негови приятели, близки и почитатели.
Още по темата
Мълчаливо бдение е под надслов „Ще възкръсне ли съдебната система в памет на Милен Цветков”.

Освен в столицата, събитието се състои още пред сгради на Темида в Пловдив, Варна, Бургас, Плевен и Стара Загора точно на обяд.

Милен Цветков загина в тежка катастрофа на Великден, при която джипът, управляван от 22-годишния Кристиан Николов, се вряза с висока скорост в автомобила на Милен Цветков на бул. "Черни връх" в столицата.

Оказа се, че Николов е седнал зад волана, въпреки че е употребил наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
2
 
! Отговори
?! преди 3 години
Дали ще възкръсне съдебната систем? Краткият отговор е НЕ!
121
0
 
3
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
БОГ да простиМИЛЕН ЦВЕТКОВ
120
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да о ковид-19 мини да на тръшка неверниците в правосъдната система и в оправляващите. За да се отървем от мрънкалници и невежи. На нас българите се някой ни е виновен. Аи първо да започнем да спазваме правилата и да се научим на дисциплина и след това да съдим и искаме. Пази боже България от жорналисти и медиен шантаж
119
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чуй ме никой, защото ти ,не си всички ! *** ,може да бъдеш само ти, а не Милен Цветков. Споко ***, няма да стане трета световна,но този надрусал се като ***, пикльо, ако беше убил твоят баща, брат,син или дъщеря, прости ли щеше да ги наречеш ? Напълно съм убеден, че пикльото, жив ще го одереш! Сега, майката на наркоманчето ще тича да го спасява с честно спечелените парички, с пот на челото. Безпристрастно правосъдие! Има един, над нас , който съди без превръзка на очите !
118
4
 
2
 
! Отговори
До 112 " МДААА преди 3 години
Интересно ,какво ли ще стане след 13 - ти май ? Ковид - 19 ,е голям бич за човечеството , и нашите управляващи взеха на време адекватни мерки, за което поздравления ! Ние, всички сме длъжни да спазваме правилата, защото ако ти застрашаваш моят живот , или живота на десетки, това не е само твой проблем,това е въпрос на възпитание и образование На който му липсва това, планината е голяма, там ,сам може да прави каквото си иска, но в едно социализирано общество не може, БАЙО !
117
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не че съм песимист,но няма как да възкръсне.Чувството за безнаказаност,липсата на респект към държавните институции,загубата на всякакво доверие към полиция,прокуратура и съд както и манталитета на тази порода балканец,българин-бай *** и пр.са развили такава инерция ,че няма как тази снежна топкада бъде спряна.Ако можеше ,да беше,изминаха тридесет години.След 1989 г.надеждата беше да се покачи нивото,да се започне отново,да се надгради,да стане по-хубаво,а какво се оказа...causa perduta.
116
2
 
4
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
До ПчпМда, снимаха скандален клип, но за да влезеш, трябва да си с дълги панталони, че да сме ги уважавали ???!!!Епа, няма таквази съдебна система :):):) насила си искат уважението, щото доброволно никой не ги уважава тия ...
115
0
 
8
 
! Отговори
Пчп преди 3 години
Каква съдебна система бе хора .... Лозан Панов шефът на съдебна палата разрешава да се снима вътре видео клип с наркотици и оръжия .... За каква съдебна система въобще говорим ?????!!!
114
2
 
4
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Справедлива присъда може да се постигне, само ако колегите му журналисти постоянно следят хода на делото и огласят публично за всякакви нередности !!!Това , както забелязаха и други трябваше да стане и преди, когато загинаха много хора, вкл. и деца, да не се прави само за по-известни граждани !!!Но както се прави в България, присъдата може и да е условна, но ще е напълно "законна", ако трябва и нов закон ще приемат !!!Истина Ви казвам, докато не се прежали някой , да раздава справедливост ...
113
2
 
14
 
! Отговори
13 улица преди 3 години
Колко дечица убиха по пешеходни пътеки и прочие, разбирам че Милен е голяма личност, но прекалявате с аршина, едни ги забравяте след втория ден, за други не спирате да пишете 2 месеца, а мисля че всеки човек, всяка човешка душа са равни, няма значение дали си обкносвен човек или тв водещ, бог да ги прости всички....
112
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще имаме справедлива съдебна система, когато завреният ни зет бъде заврян в централния
111
0
 
2
 
! Отговори
R преди 3 години
До АнонименЩо пишете глупости.....
110
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 114 СтойчоУмишлено е със сигурност.Не му е първа употреба на дрога и я е взел умишлено,следователно и действията са умишлени щом като знае как действа и я взима сам,след което се качва да шофира.Пешеходците,които не загинаха трябва да го съдят за опит за убийство и нанесени щети на здравето им.Всички свидетели трябва да го съдят за причиняване на стрес,а на запад такива дето се врязват така в хора и коли ги съдят за тероризъм!Тоя нанесе ужасяващ стрес на цялото общество и трябва да лежи!!!!
109
8
 
5
 
! Отговори
стойчо преди 3 години
До АнонименНе знам за какво възкръсване говорите. Долу се пише, че тя е в това състояние защото се управлява от комунист. Имаш предвид Радев, нали?За убийството: когато някой убие някого в състояние на неадекватност поради употреба на алкохол или хапчета, той е неадекватен и не може да бъде обвинен в съзнателно убийство. Това е в основата на правота. нарушението е тежко. заслужаван най-голямото наказание за непредумишлено убийство. Но това е не умишлено убийство със сигурност.
108
1
 
8
 
! Отговори
мдаааа преди 3 години
До До всички 92 Не си далеч от истината за войната предполагам си чувал израза " casus belli" - повод за война /казус бели/Та една никаква присъда може да доведе до граждански размирици . И покрай короната много се струпа на хората , покрай 30 годишната разсипия на държавата да не говорим. И да бъде изметен целият политически " елит " , независимо от цвят и принадлежност . Ще видим , както се канят да оставят много от ограниченията и след 13-ти май , може да стане нещо ....
107
2
 
7
 
! Отговори
ето преди 3 години
До Анонимен 102 Причинилият катастрофата е убиецът вече няма да се чудиш
106
5
 
7
 
! Отговори
Онанимен преди 3 години
Съдебната ни система е овладяна от бивши комунисти и от западни милиардери и спасение няма. Може би гражданска война, но като знам какво се случило с Левски, надали един ще застане на бой.Един българин - е много.Двама българи - са чета.Трима българи - са чета спредател.Е ъпгрейд от последно време: трима българи са чета с двама предатели...
105
2
 
0
 
! Отговори
11 преди 3 години
До До всички Ти си завършен ***.
104
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не, няма да възкръсне
103
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато възкръсне ви съветвам да стоите по настрана от Съдемната Система.Поне на няколко хиляди километра ако имате възможност.А ако нямате,може и на няколко стотин километра,независимо от посоката.Сега ще видите нагледно,какво е корупция,и какво е да имаш власт в България.И ако все още някой се чуди защо хората заминават и не желаят да се връщат,то ето точно поради това. ВЛАСТ+ПАРИ=МАФИЯ. Това което ще се случи по това дело,няма да се случи никъде другаде.Нито в Русия,нито в Турция,нито НИКЪДЕ.