Кристиан взел китайски кокаин преди катастрофата с Милен Цветков?

Може ли наистина да не е видял колата на журналиста?
11 май 2020 10:25, Александър Попов
88
Кристиан взел китайски кокаин преди катастрофата с Милен Цветков?
Снимка: БГНЕС
Кристиан Николов, който навръх Великден уби журналиста Милен Цветков при катастрофа в София, е взел висорисков наркотик, известен като китайски кокаин. Това твърди "Телеграф" като се позовава на данни от разследването. 
 
Експертиза по делото сочи, че коктейлът от кокаин, амфетамин, бромазепам и марихуана е погълнат няколко часа преди инцидента.
Още по темата
Това е и причината Николов да е обвинен в умишленото убийство на Цветков. Според обвинението той напълно съзнателно се е качил да кара джипа, който е собственост на фирма на майка му. Съзнавал е, че рискува живота и здравето на себе си и хората с него, както и на случайни хора. 
 
Според експерти 22-годишният младеж може действително да не е видял спрелия автомобил на Милен Цветков. Той е бил в състояние близко до заспиването. Бромазепамът е на основата на лексотана, действа му приспивателно, от амфетамина пък му се смесват цветовете и не може да различи светофара дали свети зелено или червено.
 
Отделно колата на Цветков е с черен цвят, който се слива с околността и е трудно различим за човек в такова неадекватно състояние, категорични са специалистите.
 
Към момента Кристиан е в ареста, докато майка му Десислава Пешева е пусната под гаранция от 100 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не пишете лупости - кога, какво, защо, как...Този наркоман - убиец трябва да бъде осъден и то възможно най-строго! Съчетанието пари, наглост и липса на морал е убийствено за цялото ни общество!
55
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами кой ги продава ?
54
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без значение къв кокаин е взел, в панделата да седи.
53
4
 
19
 
! Отговори
Занев преди 3 години
Много е неадекватно нашето правораздаване. Сигурно защото е по руски модел. Закони има но няма справедливост. Съдии има но няма морал. Съдилища има но прокурорите и адвокатите срещу добра сума могат да скалъпят каквато си искат присъда. Държавата е в полуразпад защото убива бизнеса с бюрокрация.
52
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом е взел китайски кокаин работата е ясна. Сега може да предяви иск срещу Китай за разпространение на дрога без сертификат за качество.
51
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 52Виновни са хорaта дето всяват страх към казарматa. И сега има военни, нито се друсат нито ходят с картечници по улиците Ти си един безродник и страхливец най-вероятно спиш със кози и береш тютюн.
50
9
 
3
 
! Отговори
Проф. д.ф.н. преди 3 години
Предумишлено е само надрусването. Всичко останало е съшито с бели конци и не може да бъде обосновано и от никаква гледна точка - философска, логическа, психологическа или законова. Всяко предумишлено действие се разбива на интелектуални и волеви моменти. Осъзнаването на целта и планирането на стъпките към нейното постигане е интелектуалният момент, а желанието да бъде постигната целта е волевият момент. Целта в случая е убийството на Милен Петков. Трябва да си бог или пълен иguoт, за да пледираш
49
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В казармата ще се друсат и ще карат танкове ще разполагат с гранати,картечници,бомби...Нее не искаме лупища надрусани диви селяни каращи танкове и с картечници.
48
0
 
6
 
! Отговори
за съжаление преди 3 години
Влиянието на адренохрома е необратимо, така са изчезнали ацтеките едно време.
47
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко трябва да си деградирал че да смесваш такива вещества в такава ранна възраст. Тоя след няколко години няма да е жив.И как майка му няма да забележи наркоманското му поведение, за да стигне до такива смески явно не му за първи път а човек с доста опит. Тия родители слепи ли са или не им пука
46
2
 
26
 
! Отговори
КАТ преди 3 години
Черният цвят на колата на журналиста е виновен! Да се пребоядисат всички черни в ярко оражневи с червени и жълти ленти
45
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виновни са хората дето премахнаха казармата, момчето вместо да е в казармата се шляе по пътищата дрогирано и трепе хората наред. Когато безредието съществува дълго то приема вкостенели форми и не допуска развитието и растежа. Религията, нравите и обичаите дегенерират Младите хора все повече ще научават законите на Земята с простите и здрави удари на съдбата.
44
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е само Кристиян, цялото общество е виновно за инцидента, хората са тези, които позволяват налагането на новите морални ценности - вандалщина, алкохолизъм, чалго и мутро подражание, родителите са тези, които трябва да оформят характера на едно дете, пак родителите са тези, които трябва да се борят против влиянието на уличната култура, и пак родителите са тези, които решават какви да са хората определящи и съблюдаващи спазването на законите. Кристиян в случая е жертва на едно скопено общество.
43
3
 
6
 
! Отговори
45 преди 3 години
Логично е китайците да продават китайски наркотик.
42
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наркотика е винове, защото е Китайски. Както и Ковид-19 е китайски. И евтините *** в магазините са от Китай. Ще го изкарат невинно момчето, не е виновено то, че наркотика е китайски. Пълни глупости. Започват да намазват вазелина на обществото и скоро ще вкарат и оправдателната присъда.
41
1
 
17
 
! Отговори
еййййййй преди 3 години
водени от принципа, всяко чудо за три дни, драскачите започнаха да пускат статийки...интересно колко ли са получили за тази...всеки ден по някоя нова за този младеж и ще започна да ни става все по-симпатичен, накрая може и да го обикнем...***...какво не прави човек за някой лев....
40
3
 
4
 
! Отговори
м преди 3 години
"Китайския наркотик" сигурно е синтетичния аденохром, заради който се е наложило да вземе и нареченото в статията приспивателно.
39
2
 
18
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Вместо внимание , обич и време за децата , някои родители компенсират това с пари и скъпи играчки.Щом посяга към наркотиците , означава че му липсва нещо ( не говоря за материални неща), и ето го резултата.
38
1
 
36
 
! Отговори
U2 преди 3 години
Най- общо това материалче замазва вината на маминото момче и я прехвърля едва ли не върху жертвата, която карала кола с черен цвят!!!Ами червения светофар с какъв цвят е трябвало да бъде бе авторче ???Дано да са ти платили повече от 30 сребърника...
37
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
виновен е китай, ако беше видял колата просто щеше да спре а така заради китайците аз не виждам каква вина може да има момчето то просто не е видяло нищо отпред