Кристиан взел китайски кокаин преди катастрофата с Милен Цветков?

Може ли наистина да не е видял колата на журналиста?
11 май 2020 10:25, Александър Попов
88
Кристиан взел китайски кокаин преди катастрофата с Милен Цветков?
Снимка: БГНЕС
Кристиан Николов, който навръх Великден уби журналиста Милен Цветков при катастрофа в София, е взел висорисков наркотик, известен като китайски кокаин. Това твърди "Телеграф" като се позовава на данни от разследването. 
 
Експертиза по делото сочи, че коктейлът от кокаин, амфетамин, бромазепам и марихуана е погълнат няколко часа преди инцидента.
Още по темата
Това е и причината Николов да е обвинен в умишленото убийство на Цветков. Според обвинението той напълно съзнателно се е качил да кара джипа, който е собственост на фирма на майка му. Съзнавал е, че рискува живота и здравето на себе си и хората с него, както и на случайни хора. 
 
Според експерти 22-годишният младеж може действително да не е видял спрелия автомобил на Милен Цветков. Той е бил в състояние близко до заспиването. Бромазепамът е на основата на лексотана, действа му приспивателно, от амфетамина пък му се смесват цветовете и не може да различи светофара дали свети зелено или червено.
 
Отделно колата на Цветков е с черен цвят, който се слива с околността и е трудно различим за човек в такова неадекватно състояние, категорични са специалистите.
 
Към момента Кристиан е в ареста, докато майка му Десислава Пешева е пусната под гаранция от 100 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напушил се е за смелост, поканил е другите двама за алиби или е искал да ги убие и тях.. вижда огромния джип и казва. Eй как ще го отпера тоя и тия до мене ще гибердясат ще съдят те баща ми и се набухва във джипа. Това е екстремистка и терористична атака и там е можело да умрат поне 20 човека ако джипа избухне.
15
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За умрялата ни съдебна система намираща се на "изкуствена вентилация" не представлява ли интерес от кои ченгета и наркобарони е закупен коктейла от редицата консумирани дроги от водача? Как така са допуснати да пият предната вечер на Витоша като официално тя бе затворена за простолюдието?Как при извършени редица предишни изцепки от същият водач не му е прибрана книжката и не е глобена майката? Каквато и строга присъда да получи Милен няма да се върне при децата си.
14
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не беше убил Милен Цветков дали щеше да има шум ако беше някой обикновен човек майката на ей тоя щеше да бутане малко пари и всичко щеше вече да е забравено
13
47
 
1
 
! Отговори
истината преди 3 години
Който не греши нека метне първия камък.... Пуснете момчето - България има нужда от млади хора.
12
3
 
19
 
! Отговори
бития бит,е... преди 3 години
Не е важно кой е виновен,важното е кой дава парите!
11
15
 
2
 
! Отговори
Комунист Дроганов преди 3 години
Да благодарим на братската ККПартия за хубавата евтина стока ! Ето така се мисли за народа !
10
1
 
31
 
! Отговори
41583 преди 3 години
Да не отваряме несъществуващи вратички за оправдания с черния цвят на колата и как се сливала със средата. Ама той почти бил заспал и не видял. При мигновено заспиване и ПТП, заспиването смекчава ли вината? Експертите да не прекаляват с разлистването на тезите.
9
20
 
2
 
! Отговори
Проф. д.ф.н. преди 3 години
Как може да бъде предумишлено, след като взелият силен наркотик по дефиниция изпада в безумие и не е способен на предумишлени действия. А и самата дума "предумишлено" предполага някакъв ментален акт, който е бил налице ПРЕДИ самия умъсъл. Значи първо трябва да се докаже наличето на непряк умисъл, а след това и съществуването на инкриминираното ментално състояние, предхождащо появата на непрекия умисъл.
8
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дилърите са виновни тъй ли, не са му дали хубава дрога дали му развалена дрога. Милен Цветков също е виновен, че не си е седял в къщи ами е тръгнал да се пречи на наркоманите със джипа си. Смятайте какви хора коват обвиненията и какви са съдиите и що сме на тоя хал.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"висорисков"?
6
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали е бил на лексотан какво повече.Тва го ползват за да успокояват буйстващи.Доста глупаво да се назоба със стимуланти и после да пие успокоителни.Всъщност кво го мислите родителите му са милионери.Ще платят където трябва докторите ще кажат,че му е паднала кръвната захар или сърцето нещо проблеми припаднал и готово.Айде условна утре пак с 150 в джипа.
5
0
 
41
 
! Отговори
Като преди 3 години
не различава цветовете, много добре се различава коя секция свети. Всеки знае вертикалната подредба!
4
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това няма никакво значение, може ли да се кара дрогиран и да не виждаш нищо.
3
0
 
48
 
! Отговори
тцтцтц преди 3 години
И кво? Това трябва да е смекчаващо вината обстоятелство ли? Как не го е срам Милен Цветков да си купи черна кола, та невинната жертва не го е успяла да го забележи докато се е опитвала да прелети на червен светофар през пешеходна пътека, който също не е забелязал. Не ги срам тези. Какво ли не изкарват, за да се опитат да оневинят друсалката-убиец
2
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахахахах по скалъпени глупости не бях чел скоро, и какво е "висорисков наркотик" - може би "високорисков" ?
1
1
 
51
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
АЗ ПЪК ДА КАЖА, ЧЕ КАТО СИ ВЗЕЛ СИЛЕН НАРКОТИК И СЕ КАЧИШ ДА КАРАШ КОЛА ЗА МЕН ТОВА Е ПРЕДУМИШЛЕНО!!!!ТЕ ТАКИВА ИЗОБЩО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ КОЙ УДРЯТ МОГАТ ДА ЗАТРИЯТ ВСЕКИ!