Кристиан взел китайски кокаин преди катастрофата с Милен Цветков?

Може ли наистина да не е видял колата на журналиста?
11 май 2020 10:25, Александър Попов
88
Кристиан взел китайски кокаин преди катастрофата с Милен Цветков?
Снимка: БГНЕС
Кристиан Николов, който навръх Великден уби журналиста Милен Цветков при катастрофа в София, е взел висорисков наркотик, известен като китайски кокаин. Това твърди "Телеграф" като се позовава на данни от разследването. 
 
Експертиза по делото сочи, че коктейлът от кокаин, амфетамин, бромазепам и марихуана е погълнат няколко часа преди инцидента.
Още по темата
Това е и причината Николов да е обвинен в умишленото убийство на Цветков. Според обвинението той напълно съзнателно се е качил да кара джипа, който е собственост на фирма на майка му. Съзнавал е, че рискува живота и здравето на себе си и хората с него, както и на случайни хора. 
 
Според експерти 22-годишният младеж може действително да не е видял спрелия автомобил на Милен Цветков. Той е бил в състояние близко до заспиването. Бромазепамът е на основата на лексотана, действа му приспивателно, от амфетамина пък му се смесват цветовете и не може да различи светофара дали свети зелено или червено.
 
Отделно колата на Цветков е с черен цвят, който се слива с околността и е трудно различим за човек в такова неадекватно състояние, категорични са специалистите.
 
Към момента Кристиан е в ареста, докато майка му Десислава Пешева е пусната под гаранция от 100 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари