Кристиан взел китайски кокаин преди катастрофата с Милен Цветков?

Може ли наистина да не е видял колата на журналиста?
11 май 2020 10:25, Александър Попов
88
Кристиан взел китайски кокаин преди катастрофата с Милен Цветков?
Снимка: БГНЕС
Кристиан Николов, който навръх Великден уби журналиста Милен Цветков при катастрофа в София, е взел висорисков наркотик, известен като китайски кокаин. Това твърди "Телеграф" като се позовава на данни от разследването. 
 
Експертиза по делото сочи, че коктейлът от кокаин, амфетамин, бромазепам и марихуана е погълнат няколко часа преди инцидента.
Още по темата
Това е и причината Николов да е обвинен в умишленото убийство на Цветков. Според обвинението той напълно съзнателно се е качил да кара джипа, който е собственост на фирма на майка му. Съзнавал е, че рискува живота и здравето на себе си и хората с него, както и на случайни хора. 
 
Според експерти 22-годишният младеж може действително да не е видял спрелия автомобил на Милен Цветков. Той е бил в състояние близко до заспиването. Бромазепамът е на основата на лексотана, действа му приспивателно, от амфетамина пък му се смесват цветовете и не може да различи светофара дали свети зелено или червено.
 
Отделно колата на Цветков е с черен цвят, който се слива с околността и е трудно различим за човек в такова неадекватно състояние, категорични са специалистите.
 
Към момента Кристиан е в ареста, докато майка му Десислава Пешева е пусната под гаранция от 100 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
5
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
Ще изкарат че Милен му е препречил пътя. Така ме блъсна едно *** отзад преди 15 години докато чаках за ляв завой в най-лявата лента , но се оказа син на шеф от полиция или пожарната и така нагласиха протокола .
75
1
 
2
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
Виновни са китайците за некачествената дрога ,но не полицията като . страна в търговския процес с наркотици, както виждаме от телевизията
74
0
 
6
 
! Отговори
Една жена преди 3 години
Виновна е майка му,след като му е създала този живот в лукс,да му бере грижата!Скъпи коли,прищевки и т н ,а *** ще взема наркотици,това е от свободия,той няма никаква цел,харчи пари и не му пука
73
0
 
7
 
! Отговори
Няма значение преди 3 години
А що не се блъсна в някой стълб *** , че да се претрепе той, а се блъсна в колата на Цветков?
72
1
 
11
 
! Отговори
Гербаджия преди 3 години
Трябва да го вкарат на топло за много дълго време, възможно по-скоро. Момчето е в абстиненция вече. Трябва му българска наденица в затвора..
71
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кокса защо не е руски? Щеше повече да пасва! Аз съм на мнение, че зад тази далавера лично стои Путин!
70
0
 
5
 
! Отговори
Днес бг преди 3 години
Еми Българския кокайн е много по скъп от Китайския!
69
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чета и гледам с каква завидна упоритост се мъчат да извъртят нещата и да му спасят *** на този убиец.Просто е подло спрямо паметта на Милен Цветков, как се гледат тези хора в огледалото, как спят?Жалко е, наистина е жалко, че свестните хора изчезват от разни кристиановци.Бог да прости Милен Цветков!
68
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бил е толкова надрусан, че не е бил зад волана, а горе, горе, горе на черешата....
67
0
 
16
 
! Отговори
Адвокадо преди 3 години
Китайски кокаин.... ама разбира се. Че от къде другаде. И сигурно си го е поръчал по Али Експрес . Директно от Ухан . Един прилеп му го доставил. Няма нашенски дилъри замесени. Няма виновни. Насила го накарали да се надруса и непознат мъж в черен костюм натискал газта докато малкия плахо се съпротивлявал . И сега заради това нелепо обвинение нема да може да завършу ученето си и да стане българския Елон Мъск на Балканите .Пускайте го . ..... докато мама ви пуска по нещо в джобчетата .
66
1
 
15
 
! Отговори
Знаех си! преди 3 години
Колата на Милен Цветков била черна и трудно се забелязвала! Сега като е в един по-добър свят, кой ще плати щетите на жипката на Кристиянчо?Ама то май не е жипка! Кю7 ако го пуснеш офрод ще даде фира на първия камък.
65
1
 
15
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
журналята- ж-у-р-н-а-л-я трябва често да повдигат този въпрос, за да защитят честта си, да защитят себе си и нас, и да има няк'ва справедливост !!!Но това няма да се случи, след 5-10години делото ще приключи, убиецът ако е още в България ще получи условна присъда, а през това време ще си живее живота изобщо няма да се коси, че е отнел човешки живот !!!
64
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повтаря се историята:Тримата танкисти в германския танк Аудигър, друсани с амфетамини, тръгнали да превземат света.
63
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Германската армия благодарение на дрогата превзе Западна Европа през 1940 година.
62
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 54Сега, аксесоари върнеш казармата, по-скоро ще имаш колелата н тате, дето още повече се мислят за големи мъже. А и последните годии, беше много леш тая казарма. Ставай, бягах, мети, козирувай и ... 5 патрона изстреляни, а останалото беше, да висиш на пост в студа. Не че нещо, ама ако хукне някой, нито мога да стрелям, нито имам нужните патрони, ако са повече... И з цялата казарма един враг не грущъъм ах, а толкова се надявах ....
61
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Според експерти 22-годишният младеж може действително да не е видял спрелия автомобил на Милен Цветков."Защото е бил, извинете ми обноските, "надран кат cвиня". Това не е оправдание. Ако не се беше надрусал, нямаше да е така. Аз защо не карам със 120 по светофарите и не убивам Милне Цветков или други хора, нищо че карам от 20 годишен, въпреки че редовно си пийвам? Защото не карам, като съм пил!!!
60
2
 
10
 
! Отговори
Засега преди 3 години
Най-големите адвокати на обвиняемия са умниците от прокуратурата. Умишлено дават всички козове в ръцете на защитата. Така е, като са завършили Магнаурската школа в Симеоново и други прочути полувисши институти.
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забранете китайския кокаин! Така никой повече няма да го взима!
58
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Адвокатите на тези крадци на еврофондове ще донесат вода от 9 извора за да защитават този убиец! Гражданското общество трябва да остане будно!
57
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И от къде е купил кокаина.Намерихте ли дилъра?