Кокаинът в "Студентски град" за над 81 милиона лева

Голямата част е била за Азия и Западна Европа
Обновена: 27 май 2020 16:03 | 27 май 2020 15:58, Камелия Цветанова
83
Кокаинът в "Студентски град" за над 81 милиона лева
Снимка: МВР

Между 320 и 327 килограма е количеството кокаин, открито в апартамента в „Студентски град“, като стойността му на улицата може да достигне 81 млн. лв.

Още по темата


Голямата част обаче е за Азия и Западна Европа, у нас вероятно е трябвало да останат не повече от 35-40 килограма. Това посочи началникът на СДВР комисар Георги Хаджиев, цитиран от bTV.

Дрогата беше открита в жилище, обитавано от млад мъж, който по-рано беше хванат от полицаите с 40 кг кокаин в колата си. В ателието е имало професионална машина за пакетиране и везна, а пакетите с кокаина са били в спалнята и кухнята без специални тайници.

Наркотикът е бил с различни маркировки според чистотата си – между 68 и 75 процента.

Прокурор Панчева посочи, че разследването продължава, но към момента все още няма категорични данни с кого е работел обвиняемият.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
19
 
! Отговори
nikonik преди 3 години
Нещо странно, че шофьорът на Мето Илиянски не се пъчи, нито каскета ...
45
15
 
3
 
! Отговори
f преди 3 години
Е какво ми цъкате минуси, че от сащ ни заразяват с американския сифилис, който го има и доста в някои от картофите, това че имате силни имунни системи и нищо не усещате, не значи че го няма заболяването, и не бъдете чак толкова щастливи, защото може имунната система да не го е преодоляла напълно, зависи с какво количество си се заразил и други фактори.
44
9
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
въльо к.у.р.ва.та, старейшината на бг армията, който разбира се не е българин, си пие бирата с ци-га-ннията и им дава акъл как да се лекуват. той поканил нелегалния холивуд в бг, да стават само убийства, американската военна е много зле и не може да влезе с танковете в бг градовете,колкото и да иска,тоя въльо я кани тука нагости,банката в сащ прави цялата демокрация там,но не и простите местни май-му--няци, които си делят всичко! Смърт за Въльо, изгонете я тая ку.р..вичка!Прави с.е.к.с с сина си
43
5
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
тоя вълев или гешев или какъвто е там нали бил от БСП, що тогава не дава вота на Мая Манолова?
42
3
 
31
 
! Отговори
ужас преди 3 години
Представете си корупцията как е прояла всичко щом такива количества дрога си стоят по гардеробите в града на греха?!и уж полицията нищо не знае....
41
8
 
4
 
! Отговори
f преди 3 години
Студентски град, от пържените картофки във Френдса , не ви ли прилошава малко понякога? Американският сифилис отдавна е в бг.
40
2
 
40
 
! Отговори
Чистка е нужна преди 3 години
Такова огромни количества са влезли у нас и никой него е спряло или открило къде са митници,наркотици,нсбоп,данс и паразитни структури с огромни бюджети и личен състав?!А при рутина проверка патрулиращи полицай са го открили!!!
39
0
 
30
 
! Отговори
Доц. д-р Чоко Боков преди 3 години
Вариантите са два:1. Ил Рапоне разчиства територии.2. Някой някъде не се е отчел.И в двата случая ще гърмят бушони по веригата.
38
3
 
3
 
! Отговори
f преди 3 години
това което е при сифилиса и американския сифилис наречен лаймска болест, е че бактериите правят цисти, силно устойчиви на температура и антибиотици, но противопаразитният Tinidazole е убиец за цистите, и антибиотиците малко ги убиват, зависи кой антибиотик, доксициклина също има действие срещу цистите доста, макар и по-малко.
37
0
 
35
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Тук нещо намирисва,....МНОГО!!!Щом Борисов и Гешев,не си скубят косите,кой да се ХВАЛИ повече,пред "мисирките"... Явно притеснението е голямо!!! Язък за полицаите,къде вчера решиха да обискират автомобила,на тия "СКЛАДАЖИЯ"!
36
2
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
за лаймската болест, хващана от кърлежи и други насекоми, но и по много други начини заразна,не се учудвайте ако при прием на антибиотици или витамини ви стане по-зле, това е знак, че антибиотикът работи, при смъртта на бактерията се отделят токсини в тялото, а и излиза извънклетъчно отново. може и температура да се вдигне, това е добре, временно влошаване! HERXHEIMER (herx)
35
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При тая чистота на кокаина ще изкарат 1 тон /минимум/ мешавица. По 200 лева грам смятайте бе, серсеми...
34
2
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
в гугъла можеше да се намери 20 годишно момче с инсулт, на английски език, причинен от лаймска болест , с вродена такава, ето че 20 години са достатъчни да настъпи и смъртта
33
3
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
при лаймска болест ако имате леки оплаквания, много е добре да се пият витамини в много високи дози, докато сте добре, няма трайни поражения но се лекува много трудно, може и антибиотицивариантите са два, имунната система да победи бавничко по пътя си с годините или да отстъпи и след десетки години да дойде тежката болест, водеща до тромбози, аневризми по артериите и смърт, това си е сифилис!
32
3
 
3
 
! Отговори
f преди 3 години
повечето от аутистите бебета са лаймисти от определена гледна точка на нервната система, страшно много са децата с вродена лаймска болест, проблеми с концентрацията, проблеми с качеството на съня, съвсем леко отслабване на зрението, раздразнителност при шум, усукване в настроенията, леко отслабване в мускулите, ставите и сърцето, чести коремни болки, съвсем леки, какви обриви бълнувате тъ-пите докторя, като никой няма обриви и артрити, съвсем леко гниене отвътре. Western blot е тестът,но и той..
31
7
 
2
 
! Отговори
f преди 3 години
За да се заразите с американския сифилис наречен лаймска болест, лайм дизийс , е нужно да сте яли заразни картофи, каквито много ги има, от сащ умишлено ни заразяват, заразно е и се предава при близки контакти и вродено! Особено по полов път и чрез целувки, и чрез здрависване малко.
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само гробар може да има достъп до такива количества
29
0
 
18
 
! Отговори
sa преди 3 години
Това е вече много, как е възможно , този случай ще влезе в учебниците? Изглежда имаме разграден двор? Ето виновника за Милен Цветков. Колко още ли апартамента има наоколо/? Цялата служба за наркотици да се смени.
28
0
 
28
 
! Отговори
Hunta преди 3 години
Между 320 и 327 . Хммм едни 7 кила къде ще отидат :))))
27
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не му го джиросат и кокаина на Баце. Както с фитбола - 10 години задкулисно се разпореждаше с наркотрафика, сега явно да го разпредели.