Нови 43 случая на коронавирус за ден, с два повече от вчера

Излекуваните са 1545 души, а 160 са починали
Обновена: 7 юни 2020 09:59 | 7 юни 2020 07:30, Камелия Цветанова
138
Нови 43 случая на коронавирус за ден, с два повече от вчера
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нови 43 случая на коронавирусната зараза са регистрирани към днешна дата, става ясно на страницата на Единният информационен портал за COVID-19.

Още по темата

Новите случаи са с 2 повече от вчерашните.

Разпределението по области е, както следва: Пазарджик – 21; Перник – 1; Разград – 2; Сливен – 10; Смолян – 1; София област – 1; София – 4; Шумен – 2; Ямбол – 1.
 
Потвърдените към момента случаи на новия коронавирус в България са 2711. От тях активни са 1006. Общият брой на излекуваните лица е 1545, 17 от които са регистрирани през последните 24 часа.
 
С доказан COVID-19, в лечебни заведения за болнична помощ се намират 155 пациенти, като 12 от тях са настанени в интензивни структури.
 
Националната информационна система показва, че към момента, у нас, коронавирусна инфекция е констатирана при 294 лица-медицински служители. За изминалото денонощие са установени 6 нови случая, 2 от които при лекари, 1 - при медицинска сестра, 1 – при санитар и 2 - при друг медицински персонал.
 
През последното денонощие няма починали лица, при които е бил потвърден COVID-19.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
10
 
14
 
! Отговори
Подран Годжи преди 3 години
Иде края на света.Яко ке измрете.Сите.
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо искаш всички да се разболеят?! Въпреки, че се пазим, заразените са много, особено в някои райони на света. Като държава към момента най-много заразени има в Катар, 2,4% от населението.
33
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я покажете оная напуканата Дупнишка марионетка по тв да каже за хладилните камиони и ковчезите и ще видите как бързо ще ви свалят броя на заразените.
32
12
 
11
 
! Отговори
Затваряй преди 3 години
Олеле ще станат 100. Това ще срине болничната ни система. Затваряй, фалирай, искам си КПП-тата. Искам си ограниченията.
31
2
 
17
 
! Отговори
ТУЛУПЛАНДИЯ преди 3 години
Бойко Борисов-Закле,ам сЪ,че не сън зел и една стинка от Васил Божков,Ей на ако лъжа да пукнЪ..Той(Божков)само един път мЪ почерпи с една пура....
30
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ехе всеки ден ли ще ни плашите бе кратуни сметнете 7 милиона и по 40 болни и ще разберете ,че са нужни 1000 години да се разболеят всички
29
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БРОЯТ НА "ЗАРАЗЕНИТЕ" ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВА ПРАВО ПРОПОРЦИОНАЛНО НА КОМПРОМАТИТЕ, КОИТО БОЖКОВ ЩЕ ПУСКА! В КРАЙНА СМЕТКА ЩЕ ИМА НОВА КАРАНТИНА И "НОВ ПИК". КОЛКОТО СИ ИСКАТ, ТОЛКОВА ЩЕ СЪОБЩАВАТ, ВАЖНОТО Е НЯКОЛКО ДЕНА ДА СЕ УВЕЛИЧАВАТ И ГОТОВО! А ТОВА, ЧЕ ЗАРАЗЕНИ НЕ ЗНАЧИ БОЛНИ, А ОЩЕ ПО-МАЛКО ТЕЖКО БОЛНИ, НЕ ИМ ИЗНАСЯ!
28
9
 
14
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Останаха само 8 дни до края на извънредната простотия.
27
23
 
25
 
! Отговори
е, т'ва е! преди 3 години
Отпуснаха карантинните мерки, спряха да плашат и ето, резултатите са налице, болните растат главоломно с всеки изминал ден!
26
2
 
51
 
! Отговори
Дачо преди 3 години
Пазарджик + Сливен = 31....май са от там където музиката и веселбата не спираше в последните 3 месеца въпреки пандемията...
25
8
 
13
 
! Отговори
ATAKA_FOREVER преди 3 години
Ха ха ха ха..Ама това за Тотото е Вярно..Помнят го много хора...Тез управляващите Хора Ни вземат за Майтап..То е Ясно вече, че всичко е Натъманяване...И стъкмистикаИскат да Ни контролират.Да Оберат Едни Пари..И накрая да им пляскаме.Дано Божков да Подкопае Рейтинга на Тиквата.Тогава Боку Сам ще започне да се Върти...И ще се закопае..Естествено има едни 600-700 Хил. Които гласуват за него Винаги.
24
7
 
5
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Голям прас!
23
8
 
6
 
! Отговори
Затваряй преди 3 години
Най-добрия начин да се справим с огнището в Сливен е да сложим КПП-та на изходите на София и да затворим Южен парк - работи безотказно.
22
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДАЛИ Е (СЛУЧАЙНО),ЧЕ СЛЕД ВСЯКО ВКЛЮЧВАНЕ ОТ ДУБАЙ НА АЛИ БАБА ВЕДНАГА РЯЗКО ЗАПОЧВАТ ДА СЕ (УВЕЛИЧАВАТ( ЗАРАЗЕНИТЕ ОТ КОРОНАТА...ДАЛИ Е ИСТИНСКИ И ЗАПИСА НА РАЗГОВОР МЕЖДУ ТУЛУПА И МЕНТАРДЖИЙСКИ КОЙТО СЕ ПОЯВИ ВЪВ ФЕЙСА *** КОЙТО ЗАПИС ТИКВАТА В ПРАВ ТЕКСТ КАЗВА ТРЯБВА ДА ЗАГЛУШИМ СКАНДАЛА СЪС СЕВДА(ПИ-АРКАТА) НА БОРИСОВ,ЗАТОВА ВДИГАЙТЕ БРОЯ НА ЗАРАЗЕНИТЕ.
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?
20
6
 
14
 
! Отговори
Разпасана работа преди 3 години
Тези от Сърница и Самоков, както и ромите от Сливен са ходили на море и там са се заразили - ясно е като бял ден. Закривай туристическия сезон - да види тоз *** народ.
19
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иде ми на ума, че тоя вирус е свързан някак си с агнетата. Що агнета се изядоха тази пролет, а и продължаваме да се трудим. Докато има агнета неизядени, ще го има и вируса, лошо!
18
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До от заведениятаЗа какви заведения говориш, като новите огнища пак са в някакви села. Явно някой шофьор си е пристигнал от Германия или Нидерландия, видял се е с родата, жената отишла на работа във фабриката в града и така
17
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Започва да мирише на съд ако действително нашите са лъгали през цялото време с данните! Нов чернобил ли направи бе бойко?
16
8
 
28
 
! Отговори
въпрос преди 3 години
Когато Тиквата ревеше, че идват камионите с трупове имахме четири пъти по-малко заразени на ден.....а сега, след отминаване на най-лошото,/ докато другите държави се провалиха--цитат на Тиквата/ имаме всеки ден нови огнища? Кога Тиквата казва истината?Досега не съм разбрал, а Вие?