Бившият борец Николай Щерев почина от коронавирус

Лекарите не успяха да спасят бившия национал по борба
Обновена: 15 юли 2020 11:29 | 15 юли 2020 11:29, Веселина Йорданова
236
Бившият борец Николай Щерев почина от коронавирус
Снимка: Boec.bg

33-годишният бивш национал по борба Николай Щерев е починал тази сутрин от коронавирус, съобщи легендата Александър Томов, който е президент на клуб "Левски", предаде "24 часа".

Той бе приет в болница в много тежко състояние, като лекарите не са успели да го спасят.
Николай Щерев е син на легендарния ни борец и треньор Симеон Щерев, който също изкара заразата.

Николай е носител на Златния пояс "Дан Колов" през 2011 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
7
 
26
 
! Отговори
Маг Минчо преди 3 години
Главните вирусолози на Републиката - Мангъров и Учиндолеца, мръцнаха ли нещо по Фейсбук?
127
9
 
20
 
! Отговори
65 преди 3 години
Няма вирус ,а?.
126
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът с всички заразени с вируса е, че са се заразили, защото няма адекватни мерки за спиране на епидемията.
125
3
 
40
 
! Отговори
Хора преди 3 години
Написах в коментар,че това е голяма трагедия за близките на момчето и призовах,да бъдем по смирени,защото всички имаме близки и на всеки може да се случи и ме изтриха.Съболезнования.
124
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До не ползвайте стероидГлупости. Стероидите намаляват само и единствено производствоото на естествен тестостерон за сметка на изкуствения такъв, който вкарват в организма. Имунната система е нещо, което изобщо не зависи от тестостерона, умньо... Кортизолът е хормон на стреса, но стресът е , който намалява имунитета, а не хормонът, защото ако беше иначе,всяка тренировка,където се повишава кортизолът,щеше да ти срива имунитета...а тя те прави просто сънлив. Айде, у лево, гросе специалисте....
123
59
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирус има само в статистиките на болните мозъци, дето ви плашат всяка сутрин с разни цифри.
122
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИлюВие сте троловете. Чакате само някой да изкаже различна гледна точка от на продажните медии и почвате да солите. ПРОДАЖНИЦИ
121
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Илю Tи нещо господ го раздаваш а
120
15
 
26
 
! Отговори
Искрен преди 3 години
Веществото кардарин, с което Щерев е хванат преди половин година е нелегално във всички бели държави и е с тежки странични ефекти - а един от тях при прекомерна употреба е рак. Сами си правете изводите...
119
24
 
52
 
! Отговори
Илю преди 3 години
Ей ги троловете, наизлязоха да тръбят, че няма вирус. Сигурно марсианците са го убили, или илюминатите, или масоните. Сигурно лично Бил Гейтс е инсталирал 5Г клетка пред прозорците му и го е замерял със спринцовки, докато го убие. По-лошо от вируса, е глупостта на хората, които се държат като малки деца и отричат всичко, което им се казва, само за да е тяхното. Проблемът е, че няма кой да им обърше два шамара, за да излязат от ступора, в който са изпаднали.
118
18
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай *** не вярва, докато му се случи лично на него...Толкова му е капацитета на последния етаж.
117
13
 
21
 
! Отговори
Искрен преди 3 години
Тъй става като зобаш забранени субстанции с тежки странични ефекти....които ти прецакват организма...после един грип и си на оня свят.
116
26
 
12
 
! Отговори
тиквун преди 3 години
Да проклина кой каквото иска, факт е че в *** ковид няма и никой не е умрял от ковид. Това дори и децата го осъзнаха и видяха. Важното е да сте наплашени и послушни с маски и ръкавички!
115
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аутопсия ? Ще има ли ? Или ще се твърди до откат, че единствено и само короната е виновна. Защо жена му и баща му са живи, а покоси само него? Аутопсия !
114
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вярвам да е починал от тоя вирос!!!
113
5
 
25
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
Гледам още философствате от какво е умрял младият мъж... Ми то се знаеше още от седмици, когато съобщиха, че развил пвевмония( едно от пораженията, които вирусът нанася) вследствие на заразяване с Ковид. Даже и интервюс бащата имаще и той, имал късмета със съпругата си да изкарат лесо заразата, казваще, че болестта не е кой знае какво и да сме спокойни и да не се шашкаме. А синът му беше по това време в болница и в тежко състтояния... Или сте забравили това интервю, а? Стига сте извъртали!
112
13
 
12
 
! Отговори
Лекар преди 3 години
Посланието на статията: Стоите си вкъщи и чакайте бат Бойко да пребори вируса...Ако все още има неразбрали, нека поясня. Коронавируса няма да изчезне, независимо дали си стоите у дома или не. Лека-полека ще зарази повечето от нас. Поддържайте имунитета си. Не ходете на работа, ако усетите неразположение! Първите няколко дни са решаващи, дали ще протече с леки симптоми или ще развиете пневмония.
111
5
 
24
 
! Отговори
Литекс-София преди 3 години
До АнонименГлупако ***, никой не умира и от СПИН, но ако нямаш СПИН, няма как да те пречука настинката. Аман от смотани ***. Не ви ли омръзна да коментирате неща, които грам не разбирате?
110
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Николай Щерев почина, защото правителството допусна разпространението на коронавируса в България.
109
10
 
40
 
! Отговори
Anti gan преди 3 години
Двама мои близки под 40 също си отидоха. Да, имаха придружаващи, но явно короната доуморява болни хора. *** обаче корона не го плаши. Той е смел и не се хваща на конспирации, а вечер слуша славито и това за него е истина от последна инстанция.