8 починали от коронавирус, новите заразени са 330

В болница са 642, 24 се намират в интензивното отделение
Обновена: 23 юли 2020 08:29 | 23 юли 2020 06:27, Камелия Цветанова
222
8 починали от коронавирус, новите заразени са 330
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нови 330 заразени с коронавирус в страната за последните 24 часа. За последното денонощие са направени общо 6183 PCR теста. Това показват данните в Националната информационна система.

Още по темата


Така общият брой на потвърдените случаи става 9584, от които 4620 активни.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 35; Бургас - 16; Варна - 59; Велико Търново - 4; Видин - 2; Габрово - 14; Добрич - 18; Кърджали - 2; Кюстендил - 13; Пазарджик - 7; Перник - 4; Пловдив - 30; Разград - 1; Русе - 10; Силистра - 6; Сливен - 4; Смолян - 9; София област - 9; София (град) - 75; Стара Загора - 7; Хасково - 1; Шумен - 1; Ямбол - 3.

122 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 4643.
Хоспитализираните лица са 642, от които 24 се намират в интензивното отделение.

Починалите лица с доказана коронавирусна инфекция са общо 321. 8 от случаите са от последните 24 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
4
 
36
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
До смелите анонимни,пишете си имената,ули както щете там.По- лесно е после, ще знаем кого да плюем и на кого да се кефим.
120
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поскрепям мнението на човек изказал се по-долу. С тези темпове и едни елементарни сметки ще имаме около 30 000 заразени до края на септември. И проблемът е в това, че не толкова самия вирус, колкото кпацитетът на болниците ще изгърми и тогава ще настане Содом и Гомор. Ще стане точно като в Италия и Испания с разликата, че те минаха през това и имат много по-добри здравни системи. Не ми се мисли какво ще става при нас. Гответе се.
119
8
 
38
 
! Отговори
среден пенсионер преди 3 години
след стадния имунитет следва стадно имунизиране .Накрая стадно чипиране .
118
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
когато ходите по заведения си поръсвайте манджата обилно с ракия, може и хлорен разтвор, в краен случай Доместос. Нали не си мислите че храната и напитките се приготвят с маски и ръкавици? Гoвeдa балкански...
117
5
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До ЗлатенаУжасена се отчете, отчете се и ти. Сега е ред на разгневена, убедена...!
116
7
 
38
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
до Златенатова не е сигурно. Ще искат аутопсия и пак няма да вярват. Ще кажат, че ги лъжат, а е било и съпътстващо заболяване.Бе той поета го е казал.За тях бронебойни патрони няма открити, няма открити.
115
16
 
44
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Много скоро всички страни от Европейския съюз ще наложат забрана за българите които желаят да ги посетят поради повишения брой заразени с короновирус в България за това са виновни дебилния президент Радев и дебилните егоистични безсъвестни безотговорни безчовечни българи егоисти протестиращи българи но кой каквото си надроби това ще сърба.
114
14
 
41
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Когато роднините на протестиращите дебилни егоистични безсъвестни безотговорни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене се заразят с короновирус не могат въобще да дишат и са на апаратна вентилация в болницата тогава дебелокожите дебилни егоистични българи ще повярват че короновируса е опасна болест и въобще не е за подценяване
113
15
 
40
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Това е резултат от протеста на дебилните безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене които мислят само за за себе си и за своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради такива дебелокожи *** егоисти българи в България страдаме ние нормалните Българи.
112
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Декември ще сме шестцифрено число!Вървим по сценария на Италия и Испания
111
13
 
39
 
! Отговори
Ковид-19, вирус преди 3 години
Как сте сладурковци?! Тази вечер ще идвате ли на протеста, чакам ви. Оставка.
110
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия дето не вярват в коронавируса цъкат минуси на Тея дето мислят трезво. И обратното. Ама минусите няма да променят тенденцията. Ех, а какво беше като бяха по 6-7 човека на ден. Помните ли деня на обявление на първите потвърдени заразени? Мъж и жена бяха хората, съпрузи в Пирогов. И двамата си заминаха :(
109
4
 
38
 
! Отговори
Мориарти преди 3 години
позна. Петцифреното число ще стане факт още тази сидмица. Обаче го скриха, защото той най-добре знае кой колко яко ще мре.
108
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност цифрите са факт. Но прочита различен. Кога част от хората се превърнаха в публика, и зад числата вместо с логика, боравят с чувства, като общество пропуснахме. От тук насетне се обединяват в стадо, което затвърждава емоционалната им логика, в масова правота. Резултата няма да закъснее, но след някакъв крайно разрушителен момент, популацията им ще намалее, и нещата ще се върнат по местата си.
107
10
 
38
 
! Отговори
до 107 от славянин преди 3 години
''А ЗАЩО СПОРЕД ТЕБ УМИРАТ ТОЛКОА МНОГО В ПРОЦЕНТ, СПРЯМО ПРИЕТИТЕ В ИНТЕНЗИВНО ОТДЕЛЕНИЕ?''Защото интензивните отделения и болниците въобще са места инкубатори на всякакви болести, не само за инфекциозни такива, самата енергeтика на една болница е отровна и разрушителна, самото име ''БОЛНИЦА'' има болестотворна и разрушителна вибрация, изучавай природните и космически закони, анестезиоложе, от тях ще получиш най-ценното познание, не от медицината!
106
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
600 човека са в болница и вече говорят, че леглата намаляват, какво ли ше стане септември и октомври!? За след ноември дори не искам и да си помислям какво ще ни се случи!
105
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До многознайковците, които тестват процентното отношение тествани/намерени: В Австралия, на целия континент, е притеснително, че за ден има 500 човека при далеч повече тествани. Ние тука на има няма 6.5 милиона реално население, за 330 човека не се притесняваме изобщо.
104
19
 
41
 
! Отговори
Молба преди 3 години
За Новогодишните празници се надявам Борисов да прояви смелост и да заключи бай *** у дома, да сложи КПП-та и да предотврати лудостта, която ще обхване бай *** да пътува през тези дни!Бай *** е неуправляем и затова само чатала врата и сопата през гърба ще го озапти!Иначе болниците няма да ни съберат всички през зимата!!!
103
3
 
34
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Поради липса на лаборатория в област Смолян, Щаба решават да сключат договор с лаборатория "РАМУС", която има пробовземна 2м на 3м. за други изследвания , а не за коронавирус в района на областната болница. Помещението няма отделен вход и друг изход. Там трябва да ходят всички, които искат изследвания-плащат, регистрират се и отиват в сградата на МБАЛ в лаборатория по Микробиология за вземане на проба. Пробите се връщат в Рамус за изпращане по куриер до София. РЗИ-нищо не изследват-наблюдават!
102
14
 
41
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Ковидманиаците се развихриха. Искат да ни затворят, искат да умиргаме яко. Да, ама не. Коронавируса се оказа пълен та*ак. Дори обикновения есенен грип излезе по - опасен. Измамата Коронавирус става ясна за все повече хора.