Коронавирусът отне живота на още четирима, 189 нови болни

Излекуваните за последните 24 часа са 119
Обновена: 19 сеп 2020 10:30 | 19 сеп 2020 06:58, Камелия Цветанова
97
Коронавирусът отне живота на още четирима, 189 нови болни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Новите доказани случаи на заразени с коронавирус за последните 24 часа са 189 при направени общо 6042 PCR теста. Това показват данните в Националната информационна система.

Още по темата

Така общият брой на потвърдените случаи става 18 733, от които 4470 активни.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 29; Бургас - 6; Варна - 14; Велико Търново - 2, Враца - 5; Габрово - 1; Добрич - 3; Кърджали - 1; Кюстендил - 3; Ловеч - 1; Монтана - 3, Пазарджик - 7; Перник - 1; Плевен - 4; Пловдив - 20; Разград - 1, Русе - 1; Сливен - 4; Смолян - 1; София област - 5; София (град) - 40; Стара Загора - 16; Търговище - 7; Хасково - 5; Шумен - 6; Ямбол - 3.

119 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 13 510.

Хоспитализираните лица са 728, от които 34 се намират в интензивното отделение.

Починалите лица с доказана коронавирусна инфекция са общо 753. 4 от случаите са от последните 24 часа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
1
 
! Отговори
Пълна лъжа преди 3 години
Умрели са не от коронавирус, а С коронавирус, което също е съмнително... Разлика - от земята до небето, катили....
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 88пък ти продължавай да носиш маска и да се криеш под дивана до края на жалкия си живот.
86
0
 
1
 
! Отговори
Handel преди 3 години
До Анонимен 80, не хората съществуват заради обществото, а обществото, т.е. държавата съществува заради хората. Само рoбсkи мижитурки като теб но могат да го схванат... но въпреки това кой знае защо не отиват да живеят в Северна Корея, където ще могат да се отдадат изцяло на служба за обществото. Т.е. такива като теб са не просто рoбckи душички, ами лицемерни рoбcки душички.
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирусът ли или медицината и нейните марионетки отне тези животи?Който не е гледал разказа на бащата на починалото здраво момче в болницата, моля да го изгледа. За да предпазим близките сиhttps://youtube/watch?v=gsoS7hLAbPg
84
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продължавайте с ковидиoтизма си, не носете маски, казвайте, че всичко е измама, за да докарате епидемията до нива, при които всички права ще ни бъдат отнети заради вас. Утре, ако кажат по телевизора и кол в гъ*а ще си наврете, ама сега се правите на умници.
83
3
 
7
 
! Отговори
Pen преди 3 години
Продължавайте със пропагандата и насаждането на психоза.Лека-полека всички права ще ни бъдат отнети и всички ще са доволни.Утре ако кажат по телевизора и кол в гъ*а ще си навираме.......
82
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да 82 ри,и маха с крилца заобикаляйки трите слоя.Насочи се към рекламата, там такива филми минават за полезна работа. Във висшето човешко познание, в микросвета, където се борави с вероятности, колонии от бактерии, динамични променливи, не е за теб.
81
4
 
6
 
! Отговори
до ученик с паник ат преди 3 години
абе уйоооо този вирус крила няма, той е в аерозолната капка която издишваш или кухсш кашляш. Маската спира тази капка да не се разпространи . Най малкото така пазиш околните. Тез хирурзи що ги носят тези маски.
80
8
 
7
 
! Отговори
ученик с паник атака преди 3 години
Какви маски. Вируса минава през маската като комар през телена мрежа. Раздавайте противогази. Всеки ученик с противогаз. Особенно в училищните коридори е мъгла от вируси. ХАХААААААААА.
79
2
 
16
 
! Отговори
Мунчо преди 3 години
До Анонимен70Маските се сменят на 1-2 часа, иначе стават развъдник за бактериални инфекции! Няма с какво да се хвалиш!
78
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пандемията промени из корен начина ни на живот, отне перспективи, поставя на изпитание умението ни да се напаснем към новите реалности, а за някаква не умна част от населението маските са им проблема. Ми ползвайте шалове. Покрай малкото изпускате голямото. А то е, че ако поставите под угроза целостта на държавата (която и да е), ще бъдете отхвърлени от благините на организираното общество. Помислете върху това
77
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** без маски са с акъла на говeдата. Не разбират, че тяхното оцеляване минава през колективната защита и си въобразяват, че всеки ще спасява себе си и ще успеят. Е, това може да работи ако си като Робинзон Крузо на самотен остров, но *** също са част от обществото, а в едно общество колективната защита е най-важната.
76
7
 
19
 
! Отговори
Корона ФЕН преди 3 години
Предлагам маските да станат задължителни навсякъде- дори у дома, за да не се заразим от малките вирусоносители! За целта да се приеме закон, с който ВСИЧКИ да инсталират камери в домовете си, дори и в тоалетните, с връзка с местното РПУ, за да се следи кой в къщи не носи маска!Трябва да се яде един след друг, като се прави дезинфекция след всеки един! НЕЗАБАВНО да се затворят магазини, банки, заводи, учреждения и училища!Само така ще се спасим от ужасно опасния вирус! Да сте живи и здрави!
75
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Говедата нямат разум. Каквото им кажеш, правят го. И маски носят и ***
74
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А на говедата им харесва да ходят с маски
73
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 70: Носи си я щом нямаш проблеми. Благодаря ти, че ме пазиш.
72
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кое от ситуацията е лъжа?Обществено здраве има от над 100г. Задачата му е да взема мерки, срещу разпространение на инфекциозни и други значими за бъдещето на населението, на дадена държава, болести. Тези мерки винаги изхождат от общата полза, и обикновенно ограничават личната свобода.Първите мерки, целяха здравеопазването да се подготви. Следващите ще са само при реална опасност от спиране на структури базови за обществото. Останалото е в ръцете на хората, и тяхното самосъзнание.
71
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОПЕРАЦИЯТА КОВИД -19 Е НАЙ -ГНУСНАТА ИЗМАМА НА ВЕКА ! ЦЕЛТА Е ОТНЕМАНЕ НА ВСИЧКИТЕ НИ СВОБОДИ И ВМЕНЯВАНЕ НА ПОДЧИНЕНИЕ И МЪЛЧАНИЕ
70
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още от началото беше очевидно, че с адекватни предпазни мерки може да,спрем епидемията. Първата мярка е спиране на вноса на вируса от чужбина. Без тази мярка всичко останало започва да губи смисъл, а това правителството на мутрите не го направи. Сега адекватна мярка е и носенето на маски в закрити помещения, но не под носа, а както трябва. Това се оказа непосилно за разбиране от неумните ковидиoти.
69
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера ми се наложи да нося маска от 6 сутринта до 14:30 без да я свалям. Не видях никакви проблеми в продължителното носене на маска, за каквито пищят ковидиoтите дето все маските им пречели.