Кристиан Николов отнесъл колата на Милен Цветков с 99 км/ч

Приключи разследването на катастрофата, в която загина журналистът
1 окт 2020 15:30, Нели Христова
140
Кристиан Николов отнесъл колата на Милен Цветков с 99 км/ч
Снимка: БГНЕС

Софийска градска прокуратура е приключила действията по разследването по водено досъдебно производство за извършено престъпление по транспорта – умишлено предизвикано тежко пътнотранспортно произшествие, отнело живота на участник в движението. Това съобщиха от прокуратурата.

Още по темата

Към настоящия момент са изготвени всички назначени експертизи, като с оглед тяхното заключение на 01.10.2020 г. държавното обвинение е прецизирало квалификацията на престъпното деяние, по което извършителят – Кр. Н., е привлечен към наказателна отговорност.

В резултат на проведеното разследване е установено, че около 18 ч. на 19.04.2020 г., на ул. „Хенрик Ибсен“, преди кръстовището с бул. „Черни връх“, при управление на лек автомобил, марка „Ауди“, модел Q7, обвиняемият Н. нарушил правилата за движение по пътищата, вследствие на което предизвикал пътнотранспортно произшествие и умишлено причинил смъртта на друг участник в движението – водача на спрелия на пътното платно лек автомобил марка „Субару“, модел „Форестер“, Милен Цветков. Случаят е особено тежък – деецът управлявал МПС след употреба на три различни вида наркотични вещества (амфетамин, тетрахидроканабинол, кокаин), със скорост значително надвишаваща разрешената за конкретния пътен участък – около 99 км/ч. Приближавайки кръстовището при забранителен червен светлинен сигнал на светофарната уредба за посоката му на движение, обвиняемият не предприел действия за намаляване на скоростта или спиране. В същия момент на пътното платно и в района на кръстовището се намирали множество други участници в движението – водачи на автомобили и пешеходци.

С действията си Кр.Н. е извършил престъпление по чл. 342, ал. 3, вр. ал. 1 от Наказателния кодекс.

Предстои Софийска градска прокуратура да предяви материалите по делото на пострадалите лица, както и на обвиняемия и неговата защита.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе, Бойко наредил да го убие пикльоо от прочут БКП шумкарски род! Няма как да минат алените конспирации!
40
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали ще лежи или не ,човека си отиде това е факт другото е ала бала!
39
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука намирисва не за двойни,ами тройни стандарти на разследване.
38
10
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До Анонимен 32Милен Цветков е поръчково убийство от Бойко Чекмеджето.Колкото това е истина, толкова да е здрав президента!
37
2
 
8
 
! Отговори
111 преди 3 години
Що точно 99? 99:3=33. Мирише на Илюминатска намеса това убийство.
36
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От цялата компания хрснтутници работят добре единствено пожарникарите. И то със старо оборудване и с риск за живота си. От там нататък дознатели, следователи, пътни полицаи, всякакви други видове полция, продто чакат да удари 17:00 и беж лиске беж. Всичко е въпрос на отговорност, не на заплати. И пожарната ако не работи ще загиват хора, но другите не го взимат присърце това
35
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех това 99 км/ч как успешно го прокараха адвокатите ...
34
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милен цветков не е бил такъв фактор в журналистиката, че да е поръчков инцидент. Свикнете с идеята, че у нас правилата са само на хартия и със силно препоръчителен характер. А сме с най-многобройното МВР на глава от населението и не би трябвало да са проблем нито контрола, нито санкциите.
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами сега трябва като в Дивия запад пущат го и някой му тегли картофа.
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В щатите имат големи присъди, но истината е, че и там ги пускат, защото са им препълнени затворите.
31
0
 
36
 
! Отговори
ЮЕС преди 3 години
Само за това ми харесват Щатите - при по-консервативен съдия и правилно жури, този шебек ще лежи до живот без право на замяна.При по-лекия вариянт ще е 30 - доживот.
30
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милен Цветков е поръчково убийство от Бойко Чекмеджето. На младежа му е платено да извърши убийството с уговорката за условна присъда.
29
3
 
30
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Говорете и си пишете каквото искате, а "честната" Съдебна система вече си е уредила нещата, много скоро ще видите *** навън с условна присъда. С тази съдебна система ще е така.
28
1
 
34
 
! Отговори
Това преди 3 години
Това поколение на некаъдрни мамини синчета, внуци на БеКаПе-то, което е вече на 20+ години ще досъсипе държавата. Виждам ги всеки ден - наркомани, които не могат да пишат на български, не могат да се изразяват и на нищо не приличат, обаче със самочувствие до небето. Взели лизинговият ДДС джип на мама и тате се мислят за безсмъртни. За доброто на малкото останали свестни хора - осъдете ги, да лежат ефективно, кой за дрога, кой за измами, за всички ще се намери по нещо, убеден съм
27
0
 
22
 
! Отговори
Анономен преди 3 години
Браво, откриха очевидното. Как ще го извъртят и щенго освободят е интересно. Всеки знае че няма справедливосъ в БГ.
26
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миленеее ти се отърва ми ние продължаваме да живеем в тая скапана държава и да мълчим
25
1
 
12
 
! Отговори
жсдфдсф преди 3 години
4 до 6 години ефективна присъда (максимум)... ако не и някоя по-дълга, но условна такава...
24
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради медииния шум, майка му ще се бръкне малко повечко от обичайните тарифи на съдиите. Условна и заличаване от досието след 4-5 години, за да може след 10-тина години да заема някоя тлъста длъжност в голяма корпорация. И ако след години някой го пита, какво мислиш за случая, ще отговори - някакво простолюдие ми загуби 2-3 месеца от парти вечерите!
23
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека да бъдем по смирени
22
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Великия Майк Тайсън лежа в затвора за побой 6 години а у нас един наркоман уби човек чакащ на светофара ще се измъкне с условна