Спад на новите случаи на коронавирус, 1043 положителни теста

14.7% на правените общо7094 са положителни
Обновена: 25 окт 2020 09:22 | 25 окт 2020 06:16, Камелия Цветанова
180
Спад на новите случаи на коронавирус, 1043 положителни теста
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Спад на броя на новините случаи на кароноварирус, отчита Националната информационна система.

За последните 24 часа са регистрирани 1043 са положителни проби при направени общо 7094 PCR теста.

Положителните тестове са 14.7%.

Още по темата

Общият брой на потвърдените случаи става 37 562, от които активни 18 246.

130 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 18 232.

Хоспитализираните лица са 1976, от които 138 се намират в интензивното отделение.

Починалите лица с доказана коронавирусна инфекция са общо 1084, като 7 от случаите са от последните 24 часа.

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 47; Бургас - 32; Варна - 58; Велико Търново - 16; Видин - 7; Враца - 34; Габрово - 33; Кърджали - 35; Кюстендил – 26; Ловеч - 14; Монтана - 22; Пазарджик - 26; Перник - 28; Плевен - 25; Пловдив - 76; Разград - 18; Русе - 21; Силистра - 6; Сливен - 7; Смолян - 6; София област - 21; София (град) - 393; Стара Загора - 30; Търговище - 39; Хасково - 5; Шумен – 18.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За 10 години Бойко управлението доказа,че е по-опасноот корона 19.След Герп ще си тръгне и вирусъти ще живеем по-добре
57
3
 
15
 
! Отговори
ескимос преди 3 години
До Анонимен 58Маската спира слюнките, чрез които се пренася вируса, а не цигарен дим, Калитко! Разбира се, че няма да те предпази, ако до теб има кихащ и кашлящ БЕЗ маска. Но ти ако кашляш, потока слюнки ще бъдат спрени и няма да заразяваш.
56
1
 
1
 
! Отговори
Пътепис: преди 3 години
Интересно ми е това поскърцване, принципно лицето Коцо Доносчиев като в разказа Дървената кука седи и просто ме докладва на когото не трябва от много години. Чудя се за такива гадове дали има възмездие някога. Много ме дразнят хора от типа на Доносчиев - всичко скрито ще бъде разкрито - напомня ми на някой Николай Колев Доносчиев . Според НПК това вече се води столкинг и е наказуемо с 1 до 5 години затвор и парична санкция. И понеже е особено тежък случай над 5 години ще бъде плюс едно д'рво!
55
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Децата си щъкат на училище и в градския транспорт, но трябва да се ходи с маски и затвориха заведенията.Това някакъв виц ли е?
54
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 59Носенето на маски не води към нещо добро.Дори е децата да са по 7 часа с маски отново ще се заразят от нещо понеже дишат един и същи въздух а маската не е склад за въздух.
53
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами 14% не е намаление, а увеличение в сравнение с 4% които имахме преди да набутат учениците помкласните стаи.В клас са без маски 6-7 часа на ден (според предписанията). Преди два дена излезе и мнго сериозен доклад, че децата са най-добрите трансмитери на заразата, макар че по-рядко се разболяват, и карат много по-леко.Вече има и научно доказателство, че училищата са голям проблем ако искаш да контролираш разпространението на вируса.В крайна сметка ще ги затворят, но пожара вече гори.
52
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ескимосМаската не защитава нищо.Ако пуша в стаята и ти носиш маска за да се защитиш то мирицмата отново ще отиде при теб.Същото е ако кашлям в стаята и носиш маска, то заразения въздух отново ще отиде при теб.
51
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с това че няма да има какво да се яде бе хора. Земя в България бол. Да сме живи и здрави ще се оправим това е важно а не бара, дискотеките.
50
5
 
9
 
! Отговори
ескимос преди 3 години
До ОбясненоМаската не защитава носещия, а другите от него - 1000 пъти се повтори! Няма маска, която да те защити, дори и сертифицираните, които ги няма никъде, защитават на 90% /затова се заразяват медици/. Пък да не говорим за самодейните парцалчета, с които сме окичени - те само спират пръските слюнки към околните.
49
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма никакви болни от ковид. Има само един процент идьоти, които като им кажат, че са болни от нелечимия ковид, почват да проявяват всички симптоми, за които някога са чували. От това почват да се шашкат още повече и се получава омагьосан кръг и с малка помощ от бялата мафия, статистиката на умрелите си върви. Кажи му, че е болен от грип - ще полежи три дни и ще се оправи.
48
1
 
1
 
! Отговори
Пътепис: преди 3 години
Кафе, цигарка, събуждам се - Лицето Коцо Доносчиев веднага започна да дебне, както му е заръчано, в смисъл той си дебне и докато спя един етаж над мене да не изпусне нещо да докладва на главна агенция Доносчиеви или на тоя дето му дал инструкция. Как знам ли? Първо скърцането на нещо , инструмент или нещо, второ - веднъж ме заплаши че ще ме вкара в лудница, трето знам си глицето Доносчиев какъв е палавник - такива работи съм чувал отгоре. С малко инструменти ще се кача горе иииии
47
4
 
8
 
! Отговори
OO7 преди 3 години
Селото в Германия се казваше Гангелт на холандската граница. На карнавал с 300 души един болен заразява стотици.Die Stunde null der deutschen Corona-Epidemie war eine Karnevalssitzung am 15. Februar in dem Örtchen Gangelt an der Grenze zu den Niederlanden.
46
2
 
9
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Граждани и селянки, точно сега ни трябва един пълен lockdown до Коледа, само до Коледа, и "Корона чао, корона чао, корона чао, чао, чао..." Вервайте ми!
45
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв спад бе днес просто е неделя
44
5
 
8
 
! Отговори
-8 преди 3 години
И в Германия не можаха да намерят пациент 0, който зарази белодробно болния мъж, който зарази над 200 души за една вечер на един карнавал в селската зала за танци. Забравих името на селото.
43
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма никакъв вирус и всичко е само пунт и пластика. Фалшиви тестове и фалшива статистика.
42
6
 
5
 
! Отговори
8 преди 3 години
Още през пролета ми се стори, че някой от лошите може да го разпространява този вирус когато си поиска - нямаш симптоми и заразяваш - как ще хванеш такъв тип, когато се движи свободно сред хората на обществено място?Просто се чудя на идеите за спиране на заразата...
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще им спре канчето. Хората си накупиха уредчета за домашно тестване.
40
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спадът на доверието към Бойко Борисов повлия дори и на коронавируса.!!!Корона вирусът спадаВирусите си тръгват заедно.Ще си ОДАТ пеша бе,нека си ОДАТ,та да си отдъхне народътпеша.А дано се срещнат без охрана
39
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смехории. Да направят 1 милион тестове за един ден и ще лъсне цялата измишльотина. Но едва ли ще се случи, не смеят. Ще лъсне явно всичко.