Откриха изчезналата в Атина Биляна, била в психиатрична клиника

Състоянието й не е добро
Обновена: 12 авг 2022 16:13 | 12 авг 2022 16:13, Нели Христова
93
Откриха изчезналата в Атина Биляна, била в психиатрична клиника

32-годишната Биляна Спасова, която от няколко дни се издирваше в гръцката столица Атина е открита в психиатрична клиника, съобщават от в. "Труд".  Над два часа майката на момичето чакаше да я допуснат да я види и да разбере повече за състоянието й. След посещението в болничната стая Биляна е разпозната и успокоителното е, че поне е намерена. Здравословно обаче никак не е добре и е изключително стресирана.

Още по темата

Според известните факти досега, тази сутрин от клиниката са се свързали с полицията, която е уведомила майката, че е намерена. Според лекарите, състоянието й не е добро. Твърди се, че така трафикантите се отървават от жертвите си, когато случаят стане известен и се разтръби по медиите, просто изоставят жените в психиатрични клиники.

Припомняме, че Биляна е пристигнала в Атина, за да си поднови административни документи и е посетила зъболекар, който й е свалил брекетите от зъбите. Преди време двете с майка й са живели в гръцката столица и е трябвало лекарят сега да довърши процедурата.

Поради това, че е временно за няколко дни там, момичето е отседнало в хотел в центъра, за да е близо до необходимите институции. По време на престоя си в хотела се запознала с младеж, който е чужденец. Предполага се, че именно той стои зад изнасилването и отвличането й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
27
 
! Отговори
Важното преди 1 година
Е, че е жива! Да се оправя!!!
51
1
 
36
 
! Отговори
Беновска пипа преди 1 година
Дано се възстанови жената. "Твърде лично" в гръцки вариант.
50
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хора пазете се! Особено, когато сте в чужда държава. Местните бандиди веднага надушват чужденците. Всички пъти, когато дилъри са ми предлагали дрога на улицата са били в чужбина (западна Европа). Представете си сама жена, направо не ми се мисли. То и за мъже е опасно. Както някой каза по-долу - срещаш готина мадама, ала-бала и на сутринта се събуждаш без бъбрек (в най-добрия случай) Опичайте си акъла и не бъдете наивни.
49
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди години ми трябваше документ от психиатрията и отидох на 4ти километър. Ужасна картинка, млади хора на по 20-25-30 години с празен поглед, напълно изгубени. Предполагам резултат от всякаквата химия продавана на улицата.Дано има начин да и се помогне и да се възстанови жената.
48
0
 
40
 
! Отговори
до 25 преди 1 година
Такае. Никой не е застрахован Преди години една жена (българка)пред централна гара в Рим я бяха отвлекли румънски ***. Та добре , че имала куража да им открадне джиесемите, с които снимали как и се изреждат, та скочила през прозореца докато спят. Ужас. Голяма гюрултия се вдигна в Италия, че на обществени места не си защитен. И като помислиш, че имаме деца, които учат в чужбина (не че и тук не се случват такива работи). Господ да ги пази! Явно трябва да сме въоръжени...
47
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, че майката замина да я търси, ако чакаха съдействие през външно щяха да слушат 12 години как няма информация.
46
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Миконос и на другите скъпи островите всяко лято се събира цялата българска проституция и като се връщат се правят на арктиски и манекенки
45
14
 
9
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Мъ чий го дирите при византийските гупци бре.... Сите да ви изнасилят що сте там...... ===))) а тук една мазна гъркиня ми върти за без пари.. Чудя се дали да не и туря такса от 1 септември...
44
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Светът е пълен с измeт. Горкото момиче! А оня ще го намерят рано или късно и ще си плати всичко с лихвите.
43
32
 
11
 
! Отговори
Teo преди 1 година
"По време на престоя си в хотела се запознала с младеж, който е чужденец. Предполага се, че именно той стои зад изнасилването и отвличането й.''Е какво да коментираме повече?Каквото е търсила намерила го е!"Хотел, запознаваш се с яка мадама, харесвате се, каниш я в стаята, тя приема, цуни-гуни, после нищо не помниш и се събуждаш с вана с лед и без два бъбрека! Каквото си търсил - намерил си!
42
3
 
50
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
Горкото момиче, кой знае какво е преживяло...Хора, моля бъдете смирени и не си правете шеги със сериозни неща.
41
2
 
31
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Няма начин да не го хванат, ако искат. 100% има камери в хотела. След това е достатъчно да го пуснат на един загорял затворник с 30 см. паламаpка и да му кажат, че ако не пее, ще му се случи същото, което той е направил! Ще пее като славейче! Но надали ще си дадст зор, защото и ченгетата са в играта! Съсипали са психиката на момичето! Такива заслужават цялата банда да ги хвърлят в една гора и да извикат дружинката да ги отстрелят като кучета!
40
2
 
7
 
! Отговори
момичето - 32 преди 1 година
я пак:))))
39
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
гърция е мехико на Балканите.
38
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
''По време на престоя си в хотела се запознала с младеж, който е чужденец. Предполага се, че именно той стои зад изнасилването и отвличането й.''Е какво да коментираме повече?Каквото е търсила намерила го е!
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дори и да е ***, не е добре това, което ѝ се е случило.
36
8
 
8
 
! Отговори
Петров преди 1 година
все ги изнасилват жените
35
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ходят като м...и из чужбина,сгафят и тогава търсят България..!
34
2
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 43 преди 1 година
E.аси колко си ***.
33
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И вие газ чакате от тия.