Откриха изчезналата в Атина Биляна, била в психиатрична клиника

Състоянието й не е добро
Обновена: 12 авг 2022 16:13 | 12 авг 2022 16:13, Нели Христова
93
Откриха изчезналата в Атина Биляна, била в психиатрична клиника

32-годишната Биляна Спасова, която от няколко дни се издирваше в гръцката столица Атина е открита в психиатрична клиника, съобщават от в. "Труд".  Над два часа майката на момичето чакаше да я допуснат да я види и да разбере повече за състоянието й. След посещението в болничната стая Биляна е разпозната и успокоителното е, че поне е намерена. Здравословно обаче никак не е добре и е изключително стресирана.

Още по темата

Според известните факти досега, тази сутрин от клиниката са се свързали с полицията, която е уведомила майката, че е намерена. Според лекарите, състоянието й не е добро. Твърди се, че така трафикантите се отървават от жертвите си, когато случаят стане известен и се разтръби по медиите, просто изоставят жените в психиатрични клиники.

Припомняме, че Биляна е пристигнала в Атина, за да си поднови административни документи и е посетила зъболекар, който й е свалил брекетите от зъбите. Преди време двете с майка й са живели в гръцката столица и е трябвало лекарят сега да довърши процедурата.

Поради това, че е временно за няколко дни там, момичето е отседнало в хотел в центъра, за да е близо до необходимите институции. По време на престоя си в хотела се запознала с младеж, който е чужденец. Предполага се, че именно той стои зад изнасилването и отвличането й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
7
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 година
Доста мътна история, така поднесената информация е силно недостатъчна, не случайно така я поднасят да се чудиш и маеш, какво е станало?
71
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Виждам, че някои дори се радват, че това се е случило. Толкова много мразят жените!
70
5
 
11
 
! Отговори
AGAMOTO MOUNI преди 1 година
Aве, Ганка отишла във хотел на Омония и веднага, да не пропусне потенциален ПРИНЦ, се запознава със някакъв шушляк, е няма такива прости патки по света.Площад Омония е развъдник на престъпността във Гърция.
69
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Момиче на 32 години? Интересно според *** Христова кога момичето става жена. На 40?
68
28
 
8
 
! Отговори
Това заслужават преди 1 година
Всички кифлички и златотърдачки трябва по такъв начин да завършат.
67
12
 
8
 
! Отговори
Дали са проверили? преди 1 година
Жената наистина ли е правила секс?
66
1
 
14
 
! Отговори
Роко2 преди 1 година
В бара камери няма ли ? Да видим младежа кой е после да разкаже за цялата група в Атина...
65
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"...се запознала с младеж, който е чужденец..." Помните ли част от правилата, които трябва да спазвате навън - без значение в Бг или Чужбина, ето ви го нагледно как тази Жена наруши едно от тях и "заплати скъпо" за наивноста си (глупоста си). Последствията ще са тежки и дълготрайни за психиката й!
64
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Европейска България да и осигури помощ от институциите,както е в нормалните държави.Всеки може да се превърне в жертва,но държавата да си свърши работата!
63
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ужас,горката жена..
62
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
някакво нещастие е станало,като не можете да помогнете,не злобейте,дано не се случва на вас.
61
26
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво момиче става въпрос в статията,а и в коментарите?! Жена на цели 32 години в зряла възраст,която ако е с всичкия си, би трябвало да знае как да се пази! Още повече,че е живяла в Гърция и трябва да поназнайва някои неща,които се случват там. Има нещо много тъмно около тази случка! Интересно е с какво са се занимавали и двете с майката докато са били там! По всяка вероятност случилото се сега има тъмна предистория,която се крие! Дано се оправи и да си опича акъла занапред!
60
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...на 32 в занаята вече са за пенсия. Нещо друго има.
59
10
 
39
 
! Отговори
Albi преди 1 година
Какво удоволствие ви доставя да злобеете, не знам.?Тъжно и жалко е.
58
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
как се озова в клиниката искам да знам
57
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нема нищо случайно. Далеч не всеки се забърква в ситуации да му разковат гълъбарника. Трафика си е трафик, ама най-често става със съгласието на труженичката. Сега, може да има изненади, ама те са си в реда на нещата.
56
9
 
29
 
! Отговори
Albi преди 1 година
Големи експерти, голяма злоба. Все конспирации и филми са ви в главата. Кое не ви стана ясно, не знам? Съчинявате си някакви истории, то е обяснено какво е правила. Лесно е да се излъжеш и да сгрешиш, а престъниците захитряват. Като видите хубава жена автоматично е виновна, явно е манталитет.
55
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление повечето жени и особено българките се мислят за неуязвими и безсмъртни, тогава идва падането от високо.
54
1
 
42
 
! Отговори
do дддд преди 1 година
Ами тази жена е живяла в Гърция, предполага се, че знае езика. Явно не се е чувствала съвсем чужденка в гръцката действителност. И е отишла преди всичко да си поднови гръцките документи (вероятно е и техен гражданин) и после да продължи зъболечение при своя зъболекар в гръцко (била е започнала там лечение). Абе да чукаш на дърво, но с подобни случки трябва да предупреждаваме младите, че упоен може наистина и без бъбреци да се събудеш. В тази мрачна зона най-силни са косоварите (албанците)...
53
1
 
31
 
! Отговори
дддд преди 1 година
Тези хора не са ли гледали филма "Твърде лично"?Поне малко мнителност няма ли в тези хора.В чужда страна,чужденец,непознат човек?!?!?!