Трейлъри

Нощни игри (2018)
Екшън/Комедия
Game Night
Година: 2018
Производство: САЩ
Времетраене: 100 мин.
Актьори: Рейчъл Макадамс, Джейсън Бейтман, Джеси Племънс, Майкъл Хол, Били Магнусен, Кайл Чандлър, Шаран Хорган, Ламорн Морис
Режисьор: Джон Франсис Дейли, Джонатан Голдщайн


Макс (Джейсън Бейтман) и Ани (Рейчъл Макадамс) са вманиачени геймъри, които вечно се съревновават и никога не пропускат седмичната вечер на игрите с близките си приятелски двойки. Когато на гости пристига харизматичният и мистериозен брат на Макс - Брукс, който им е приготвил специална изненада, вечерта на игрите се превръща в детективско парти с фалшиви похитители и федерални агенти. Отвличането на Брукс е част от играта, нали?
 Шестимата амбициозни играчи се впускат в шеметна надпревара да разрешат мистерията и да спечелят специланта награда, но постепенно осъзнават, че нито играта, нито Брукс са това, което изглеждат. В продължение на една хаотична, дива нощ шестимата приятели се изправят пред неочаквани препятствия, които водят до още по-неочаквани обрати. Без правила, без резултати и без ясна представа кои са истинските участници в играта, те или ще преживеят най-вълнуващата нощ в живота си...или за тях игата ще приключи. 

 

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват