Трейлъри

Тъмна дарба (2018)
Фантастичен трилър
The Darkest Minds
Година: 2018
Производство: САЩ
Времетраене:105 мин.
Актьори: Аманда Стенбърг, Манди Мур, Гуендолин Кристи, Марк О'Брайън, Патрик Гибсън, Голдън Брукс, Катрин Дайър, Уолъс Лангхам
Режисьор: Дженифър Ю Нелсън


Когато Руби се събужда на десетия си рожден ден, нещо в нея е различно. Нещо толкова притеснително, че да накара родителите й да я заключат в гаража и да повикат полицията. Нещо, което я изпраща в Търмънд, брутален правителствен „рехабилитационен лагер“. Руби не се превръща в жертва на мистериозното заболяване, което погубва повечето деца в Америка, но тя и останалите като нея оцеляват, като се сдобиват с нещо още по-страховито – умения, които не могат да контролират.

Вече на шестнайсет, Руби е една от опасните. Когато разбира това, тя избягва от Търмънд, което за малко не й коства живота. Сега тя е бегълка, решена да намери единственото безопасно място за деца като нея – Източна река. Тя се присъединява към група деца, избягали от подобен лагер. Лиъм, техният смел водач, се влюбва в Руби. Но колкото и да го харесва, тя не може да рискува да се сближи с него. Не и след случилото се с родителите й. Когато пристигат в Източна река, нищо не е такова, каквото изглежда, особено мистериозният им водач.

 

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват