Трейлъри

10 000 пр.н.е.
Приключенски
10,000 B.C.
Година: 2008
Производство: САЩ / Нова Зеландия
Времетраене: 109 мин.
Актьори: Стивън Стрейт, Камила Бел, Клиф Къртис, Джоел Върджил, Афиф Бен Бадра, Омар Шариф



В отдалечено планинско племе, младият ловец Д’Ле (Стивън Стрейт) открива страстта на сърцето си – красивата Еволе (Камила Бел). Но когато банда мистериозни войни опустошават неговото село и отвличат Еволе, Д’Ле повежда малка група от ловци и за първи път групичката му открива други цивилизации освен тяхната както и това, че човечеството се простира много по- нашироко отколкото те са предполагали.

Към тях се присъединяват други племена, които са били нападани от заробващите ги нашественици и малката чета на Д’Ле се превръща в цяла армия.

Водени от съдбата, необичайните воини трябва да се борят с праисторически хищници като едновременно с това устоявят на суровите условия. В края на това героично пътешествие, те откриват изгубената цивилизация и научават, че тяхната съдба принадлежи на една империя отвъд въображението, където пирамиди достигат небесата.

Там те ще се надигнат срещу едно тиранично божество, което брутално е заробило своя собствен народ.  И там е  мястото, където Д’Ле накрая осъзнава, че е призован от съдбата да спаси не само Еволе, но и цялата цивилизация.

 

гледано: 3187   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
23 гласа

гледано: 3187   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
23 гласа

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват