Трейлъри

Гробище за домашни любимци (2019)
Ужаси/Трилър
Pet Sematary
Година: 2019
Производство: САЩ
Времетраене: 101 мин.
Актьори: Джейсън Кларк, Джон Литгоу, Ейми Саймец
Режисьор: Кевин Колш, Денис Уидмайер


Семейство Луис и Рейчъл Крийд заедно с двете си деца Ели и Гейдж пристигат в новият си дом с цел да започнат нов живот. Запознават се с новият си съсед Джъд който им разкрива, че зад къщата им се намира гробище за домашни любимци. Не след дълго котката на семейството е намерена мъртва.
Джъд предлага да погребат котката в гробището за домашни любимци, и отвежда Луис на старо индианско гробище където погребват котката. На другия ден котката се появява все едно никога не е умирала. Джъд разказва на Луис истината за гробището което връща умрелите към живот. Скоро след нелеп инцидент малкият му син Гейдж е премазан от камион.
Семейството е съсипано от мъка, Рейчъл заминава при родителите си заедно с дъщеря си Ели, а Луис въпреки болката не се предава. Спомняйки си за гробището и котката Луис решава да рискува и да си върне сина. Вечерта той изравя трупа на сина си и го погребва в индианското гробище. След известно време малкият Гейдж се съживява, но вече не е същия. Злото го е обсебило! Превърнал се е в див звяр!

 

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват