Трейлъри

Сами вкъщи 2 (2019)
Анимация
The Secret Life of Pets 2
Година: 2019
Производство: САЩ/Франция/Япония
Времетраене: 86 мин.
Режисьор: Крис Рено, Джонатан де Вал


Териерът Макс (Патън Осуолт) се налага да се справи с някои големи промени в живота си. Неговата собственичка (Ели Кемпър) е вече омъжена и има свое дете Лиъм. Макс е толкова съсредоточен върху дълга си да пази малкия, че получава нервен тик. По време на семейното им пътуване до фермата Макс и Дюк (Ерик Стоунстрийт) се сблъскват с кучета, нетолерантни към крави, враждебни лисици и ужасяваща пуйка, които повишават допълнително безпокойството на Макс. За щастие, Макс получава някои указания от фермерския ветеран Рустър (Харисън Форд, който прави своя дебют в анимационен филм), който настоява Макс да се отърве от неврозните си навици, да намери лидера в себе си и да даде на Лиъм малко повече свобода.
В същото време, докато собственикът й е далеч, скъпият померан Гиджет (Джени Слейт) се опитва да спаси любимата играчка на Макс от окупиран с котки апартамент с помощта на приятелката си Клои (Лейк Бел).
А лудото, но сладко зайче Снежко (Кевин Харт) силно вярва, че е истински супергерой след като неговият собственик Моли започва да го облича в пижама, подходяща за необикновени герои със суперсили. Но когато Дейзи (Тифани Хадиш), безстрашен ши-тцу, се появява, за да поиска помощ от Снежко за опасна мисия, той наистина ще трябва да се превърне в героя, който само се преструва, че е.    
Ще успеят ли Макс, Снежко, Гиджет и останалата част от бандата да открият вътрешната си смелост, за да се изправят пред най-големите си страхове?

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват