Трейлъри

Цар Лъв (2019)
Анимация
The Lion King
Година: 2019
Производство: САЩ
Времетраене: 118 мин.
Режисьор: Джон Фавро


Далечната 1994 година е емблематична. Тогава се ражда ненадминатият по своя характер и идентичност филмов шедьовър на Дисни - Цар Лъв. Такава ще бъде и 2019, когато любимият на много поколения анимационен филм се връща за нов живот, с ново очарование и нов почерк, но с все същото чудовищно великолепие.

Невероятните визуални ефекти, постигнати с последните тенденции в кинематографичните технологии и придружени с най-разпознаваемата музика на всички времена, ни отвеждат пред Лъвската скала – символ на царственост и благородно потекло. Дали малкият Симба ще поеме царския трон на баща си – уважавания от всички Муфаса; и дали завистта и злобата в разочарования Скар ще победят пред справедливостта и естствения „кръговрат на живота“, ще видим сами в една от най-великите филмови адаптации Цар Лъв. Тимон и Пумба, прекрасната Нала, ехидните хиени и атрактивният Зазу ще бъдат само част от героите, които ще допринесат за вълнението да се сблъскаме с любимците ни от филма, а развръзката ще ни остави без дъх.
Най-печеливш, най-гледан и най-отличителен в класациите на Дисни, първият, който не е създаден по съществуваща история и превърнал се в безспорна класика, пълен с хумор, мъдрости и уникални герои, Цар Лъв се завръща за нещо още по-мащабно и разтърсващо!

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват