Трейлъри

УОЛ.И
Анимация
WALL.E
Година: 2008
Производство: Франция / Германия / Испания / Италия / Белгия
Времетраене: 98 мин.
Озвучен на български с гласовете на: Петър Върбанов, Кристиан Фоков, Кирил Бояджиев, Александра Грънчарова, Георги Георгиев-Гого, Светлана Смолева
Режисьор: Андрю Стантън


УОЛ.И" започва на Земята през 2700, която, благодарение на ужасния начин, по който хората са се отнасяли с планетата си – сега е просто едно огромно сметище, носещо се из космоса.

Всъщност Земята е станала опасно токсична векове преди началото на нашата история – и човечеството е напуснало планетата.

Всичките ни наследници вече живеят на „Аксиом”, гигантски космически кораб, който кръжи високо в очакване на деня, когато планетата отново ще може да приеме човечеството.

Единственият проблем е, че човечеството е наело гигантската, но некомпетентна корпорация Buynlargе да отговаря за почистването.

А компанията е изпратила на повърхността на планетата хиляди роботи тип УОЛ.И, които да балират боклука. Но роботите на Buynlarge не могат да се справят със задачата си.

И след векове започват един по един да се развалят. В момента, в който филмът започва, на цялата планета е останал само един УОЛ.И...

гледано: 1768   Още трейлъри
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
23 гласа

 

Топ трейлъри

Анимация
След 1 час започват