Видео обръщение към нацията от туристите на Север

Киро и Сашо се върнаха от пътешествие
16 юли 2008 12:00,
63
Видео обръщение към нацията от туристите на Север
Снимка: Кирил Христов

След дълго пътешествие с крайна цел фестивалът Роскилде, Киро и Сашо се завърнаха.

Донесоха ни впечатления, спомени и много снимки.

Най-хубавото обаче е това видео обръщение ...

 

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
wolf преди 15 години
очилат той си го каза че отиват на ГЕЙ парад
61
0
 
0
 
! Отговори
fd преди 15 години
maikavi narkomanska
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Те СА селски тийнейджъри с основно образование.
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Щe ме извинявате но клипа нито е аматьорско направен нито хората в него са напушени, пияни и всякакви там, каквито ги изкарвате. Заснето е приключението на тези хора и е яко, че може да се насладим на части от него. Не търсете професионализъм от ранга на бТВ или обективност от ранга на агенция Фокус.Това е мултимедиен сайт!
58
0
 
0
 
! Отговори
fenata преди 15 години
чудо юдо риба кит,както би коментирал един виден общ познат :)
57
0
 
0
 
! Отговори
vazmuten преди 15 години
Напълно подкрепям 56. - 20:46 - "Тия напушени деградета ли са. . .журналистите в dnes.bg? Не стига, че явно за първи път през живота си хващат камера в ръка, а и говорят като селски тинейджъри с основно образование."Да не говорим, че засниманият материал е по-лош от много аматьорски филмчета и не е свързан със съдаржанието!? Просто представя, как полу-ЕНТЕЛЕГЕНТНИ младежи се правят на (според моето скромно мнение) ... "кефещи се на Запад" маймуни!!! Жалко за парите на dnes.bg похарчени за този "кьор-фишек"!
56
0
 
0
 
! Отговори
Cиготури Haкура преди 15 години
журналистите в dnes.bg? Не стига, че явно за първи път през живота си хващат камера в ръка, а и говорят като селски тинейджъри с основно образование.
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Музиката в клипа на кой изпълнител е ?
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това си е чист youtube клип.Поне за споменатия фест в Роскилде ще пуснете ли клип, или сами да си търсим в youtube?
53
0
 
0
 
! Отговори
bi преди 15 години
защо махнахте името, снимката и мейла на автора на "материала"?
52
0
 
0
 
! Отговори
хахаха преди 15 години
Освен "Вижте ме къде съм" и пак "Вижте ме къде съм" това клипче никакво друго словесно послание не вдява в игленика на интернета. А наистина по онези земи има за снимане доста хубаво и уредено природосъобразяване.
51
0
 
0
 
! Отговори
bircho преди 15 години
пияни и напушени да карат кола ?май от идея и зор да плюете не сте гледали, а само ей така по инерция. Ако не разбирате трайте си, то е хубаво да има и недоволни, ама това вашето си е вече чиста завист или грозна простащина...
50
0
 
0
 
! Отговори
баро преди 15 години
пияни и напушени до безобразие и карат кола......вижда се че са от българия, кажете ми какъв пример се дава на младите хора, какви пътища показвали и каква реалност, показват единствено че са наркомани нещастни
49
0
 
0
 
! Отговори
Георгиевица преди 15 години
най накрая разбрахме че от днес.бг са наркомани и одобряват наркоманията БРАВО!!!!
48
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
Явно у нас хората разполагат с твърде много свободно време през работните дни, ако бях работодател щях да намирам повече работа за консервираните мозъци на моите подчинени. Престанете да плюете, това е супер грозно и страшно натоварващо за читателите, които не искат на всяка цена да покажат колко са "извисени" интелектуално. Пичовете са си изкарали добре, пуснали са неангажиращо и приятно видео, в което са себе си и толкова. Не мога да разбера как трябва да изглежда "журналистът" - може би да седи някъде в скъп кабинет и да носи вратовръзка...я моля ви се! Журналистите са живи хора и изглеждат нормално, голяма част от тях са съвсем непринудени, което според мен е задължителна характеристика за тази професия. Иначе трябва да работят само и единствено в БАН.
47
0
 
0
 
! Отговори
sofiot преди 15 години
тук не виждам нищо от WEB 2.0, тва е просто лошо направено аматьорско филмче. Скучно е даже ако познаваш хората, пък не мога да си представя ако не ги знаеш защо ще го гледаш:) Пичове, стига бе, със сигурност трябва да е било доста по-интересно!
46
0
 
0
 
! Отговори
Hahaha преди 15 години
"Най-хубавото обаче е това видео обръщение ..."Объркали сте сравнението "най-хубавото" с "най-***", ама нейсе...не от всеки става интересен репортер. Най-лошото за един грозноват слепец е когато сам си вярва, че е най-красивият, разтръбява го повсеместно, а зрящите само му се подсмихват тихомълком от благопристойно съжаление, но той не може да види това. Ако заменим слепец с журналист-недорасляк ще се получи точната оценка за клипчето ви.
45
0
 
0
 
! Отговори
maslinka преди 15 години
Нишо друго освен, че "журналистите" от Днес-а са пропадняци....
44
0
 
0
 
! Отговори
Baj Ganjo преди 15 години
Но защо се държат като ненормални?
43
0
 
0
 
! Отговори
баща ти преди 15 години
МЕГА , КАК МОЖЕ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДА ВА ПУСКАТ ТУКА НЕЩАСТНИЦИ