Този Рай не омръзва!

Луксозният курорт "Нияма" на Малдивите
Обновена: 20 мар 2012 13:30 | 20 мар 2012 10:40,
2
Този Рай не омръзва!
Снимка: adelto.co.uk

„Нияма" е изключителен, модерен курорт, който предлага повече от романтично бягство на Малдивите. Тук ще откриете истински баланс и спокойствие без да спира да ви бъде забавно през целия престой. Мястото се намира в югозападната част на Малдивите на двата идилични острова Embudhufushi и Olhuveli.

Луксозният курорт разполага с 86 плажни бунгала, с зашеметяващ интериор и просторни тераси, разкриващи уникални гледки и пейзажи към белите плажове и тюркоазената вода на Индийския океан. Тук ще ви глезят с 24-часово SPA, с обслужване от личен иконом, ще се радвате на частен басейн и ексклузивен достъп до плажа, където ще се излежавате в страхотни шатри.

Това прекрасно място е истинско предизвикателство и за почитателите на кулинарното изкуство, които ще бъдат подложени на гурме приключение в ресторанта на комплекса, повлияни от кухнята на Южна и Източна Африка, Близкия изток, Азия и Южна Америка.

Какво ви остава, ако стигнете до там? Ами отпуснете се на шезлонга, радвайте се на малдивския залез с чаша хубаво питие в ръка и не забравяйте, че там са царе на холистичната медицина, така че се възползвайте максимално.

Разгледайте Раят, който не омръзва, в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
11
 
33
 
! Отговори
25222 преди 12 години
Боко тиквата е достоен комунист същият като видните МУЛТИЛИОНЕРИ В МАСОНСКОТО БСП!
1
10
 
34
 
! Отговори
Професора преди 12 години
Ако вярваме на Боко тиквата да му вярваме да ни управлява още 200 години и може и да съберем пари за почивка до там