Корабокрушенски лукс на Малдивите

Ще го откриете в луксозния хотелски комплекс "Kanuhura"
6 апр 2012 11:22,
4
Корабокрушенски лукс на Малдивите
Снимка: adelto.co.uk

Ако се чудите има ли такова понятие като "корабокрушенски лукс" елате тук! На два скъпоценни малки острова, в топлите води на Индийския океан, се намира уникален комплекс за туристи, търсещи истинско уединение от света, без да бъдат лишени от съвременното разбиране за лукс, стил и комфорт.

"Kanuhura" е 5-звезден хотелски комплекс от 100 бунгала, повечето разположени директно във водата, в северо-източната част на атола "Lhaviyani", на Малдивските острови.

До там се стига по въздух, за около 40 минути, единствено с хидроплан, който тръгва от международното летище в столицата на Малдивите - Мале. Комплексът прилича на скривалище сред океана, изпъстрено с различни развлечения и заведения.

От западната страна на по-големия коралов остров има басейн, два ресторанта, бар и уникален Спа център. В северната част на острова се намират спортният център, нощният клуб и още един ресторант на плажа.

Вилите са осеяни по двете дължини на острова и предлагат уникална гледка към финия бял пясък и лазурната синева. Всичките къщички имат отделни веранди с дървени стъпала, които водят директно към водата. Гостите разполагат също и с просторни бани с открит душ и вана.

Ненатрапчивата елегантност на този малдивски комплекс е постигната с избора на естествени материали и цветова палитра, близка до тази на заобикалящата среда.

Всички елементи в декорацията и интериора идват от Азия - дървесина от Малайзия, мебели от Филипините и Китай, керамика от Шри Ланка, текстил от Индонезия.

"Kanuhura" има специфична аура, която обгръща туристите и скоро след пристигането си те се оставят на спокойната автентична красота на този Рай на Земята.

В галерията на Tialoto.bg ще можете да разгледате и другите снимки от това невероятно място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: водаМалдивипочивка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
вулгарен преди 12 години
да им се чуди човек каде изсират в тая красота.. ???
2
0
 
1
 
! Отговори
do 1 преди 12 години
с нещо младо там, няма да ти е скучно бе.. :D
1
3
 
3
 
! Отговори
jackbg преди 12 години
И това място ненормалниците го развалиха.Забраниха всякакъв алкохол и общите спа центрове,защото им пречело на идиотията.Халал да им е.Без това им остават няколко години живот докато аллах си ги прибере в океана.Лошото е,че след това ще дойдат да плачат на раменете на неверниците.А и не само ше плачат,ами ще искат неверниците и да ги хранят.