Уединение по виетнамски

В еко-курорта "Шестте сетива" Кон Дао
24 май 2012 16:30,
62
Уединение по виетнамски
Снимка: homedsgn.com

Ако дойдете в  "Шестте сетива" Кон Дао,  със сигурност ще доставите най-уникалната наслада и на шестте си сетива. Този съвременен, виетнамски еко-курорт се намира на едно от най-красивите места на виетнамската островна група Кон Дао.

Курортът е заобиколен от буйна тропическа растителност в смарагдови нюанси и предлага, спиращи дъха гледка към дългата един километър, бяла, пясъчна ивица, към тюркоазено-синьото море с кристално чисти води, към живописните скали и планината Elephant Head.

Този малък оазис е създаден в унисон с природните характеристики на това екзотично място и в същото време носи белега на виетнамската култура и архитектура.

Всяка от 50-те просторни и много светли вили има собствен басейн, собствена пътека към плажа и разчита на естествена вентилация.

Къщите са проектирани върху структура от дървени рамки, според ландшафта на дюните, така че да предлагат на гостите най-добрата гледка към морето. Вилите са построени от твърда тропическа дървесина и имат плоски покриви. Техният интериор е направен с отделни спалня и хол, свързани чрез тераса.

Двата ресторанта в курорта предлагат средиземноморска храна от най-висок клас. Повечето продукти са екологично чисти и са от местното производство.

Разгледайте снимките на този виетнамски курорт в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: курортвиетнамеко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
От Сайгон преди 11 години
Кон Дао е остров на 45 мин път със самолет от Сайгон ( навремето затвор). Уникално място за почивка но не повече от 3 дена. Най-интересното беше морския риболов. Другото си е като другите им курорти ( Mui Ne;Nha Trang, И т.н.) Цените за вила на вечер е 200-250 долара взавиимост от сезона.
41
1
 
2
 
! Отговори
До 58 преди 11 години
Явно не виждаш по-далеч от носа си! Не е трудно да се сетиш, че са искали да кажат "Средиземноморска кухня". Големи сте рерикати всички.
40
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Двата ресторанта в курорта предлагат средиземноморска храна от най-висок клас. Повечето продукти са екологично чисти и са от местното производство.Виетнам на Средиземно море ли беше или преводача е гей
39
0
 
3
 
! Отговори
азиатки за без пари преди 11 години
Искам на секс туризъм в Тайланд и Виетнам!!!!!!
38
0
 
4
 
! Отговори
do:41 преди 11 години
М,да 40 % бедни , колега , колега ... в Китай се прави всеки месец ГРАД с инфраструктура на ПАРИЖ. Относно Леново "Lenovo group купи производството на компютри на IBM" ! Моделът който ти дадох е за АЗИЯ , синко , синко ... то се видя Америка до де го докара със своя модел на технологичен лидер ... най - големия длъжник на света , ама карай де :)) 2 $ на ден , може в Родопските села. Да те питам , като са толкова зле Китай , защо Америка се скъсва да ги ухажва ? :))
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
46Тази информация драги ми **** можеш да я намериш навсякъде, ако се напънеш малко. Включително и в руски сайтове.
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
готовността на лидера на БСП да прости с лека ръка на извършителите на престъпленията срещу българската нация по времето на комунистическия режим е показателна за това, че той няма морални задръжки, след като целта оправдава средствата. А целта е да прибави няколко гласа повече към оределите редици на левицата.
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в такъв случай, ти си селянин, аз съм варненец.
34
0
 
0
 
! Отговори
историк преди 11 години
но селския манталитет не различава село от град.
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
значи сме съселяни.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мястото сигурно е много хубаво, ама редакторът (и/или преводачът) е полуграмотен.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
44Толкова си историк, колкото аз съм трамвай.До съвсем на скоро, китайските мерки за бедност бяха 0.55$ на ден. След като увеличиха нормата на 1$, бройката им стигна до 128 милиона. Колкото за селото, вероятно Варна е село... ти по ги разбираш нещата откъм комичната им страна. Явно си професионален клоун.
30
0
 
1
 
! Отговори
do 43 преди 11 години
тая информация и тия цифри кой ти ги каза? гошо пред блока ли? или баба ти от СДС.
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ръководна сила на виетнамското общество е Комунистическата партия на Виетнам (КПВ).
28
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
4240+ са процентите. 35% са с под 2$ на ден,9% - с под 1$ на ден. За огромна част от китайците е глад и мизерия, не се заблуждавай. Колкото за луната и 'нацистките' учени, в голяма грешка си. Подобни проекти като отиването до луната не се решават от един или двама човек а от огромни екипи, наука и мощно финансиране/икономика.
27
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
40:)Lenovo се произвеждат от заводите на IBM продадени на китайската фирма Lenovo. След Thinkpad (продукт на IBM) нищо бог знае какво не е излязло. Сега батко да ти каже, когато 40% от населението ти е бедно (получава под 2$ на ден) и е под властта на комунистическа партия, не ми го хвали. Интересно ми е, САЩ какви имитации са правили, че да стигнат дотук. Ще ни светнеш ли ?
26
0
 
2
 
! Отговори
до36 пак от мен преди 11 години
Виж сега синко , една държава неможе да почне да прави ифони и модерни автомобили . има си път през който са минали ВСИЧКИ ! Без изключения , кой по бавно кой по бързо , но явно разбиранията ти за икономически прогрес се свеждат до общи приказки и каквото си чул по телевизията :) Навремето за Японските стоки се казваще , че за японски *** , а сега ? Искаш ли една гатанка ? Виж кой произвежда лаптопите "Леново" , като разбереш отговора се върни да те изпитам :)
25
0
 
4
 
! Отговори
до36 от 1 магистър преди 11 години
M ,да колега не сме запознати с икономиката на страните от Азия , м ? :)) Няма са плашиш , сега батко ще ти обясни как стоят нещата , виждам , че не знаеш и повтаряш лафовете на селските семкаджии дето ги слушаш на пейката пред блока :)) Така , една икономика се развива на 3 етапа , или иначе казано 3-те И-та. Имиитация , Износ и Иновация ! В началото са кукли и *** , после са средна работа *** като накрая идва истината ;) Справка - КореЯ и ЯпониЯ - Самсунг , Митсобиши , Панасоник !
24
0
 
3
 
! Отговори
allure преди 11 години
Курортът е страхотен. Дано има supporting attractions, защото днешният турист не търси вече този тип почивка, по време на която по цял ден да лежиш на един стол с коктейл в ръка. Тенденциите са такива, че почивките ще стават все по-кратки и туристите ще искат да получат възможно най-много на брой преживявания по време на отпуската си - комбинация от leisre, cultural, eco, adventurous tourism и т.н.....
23
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виж човек, доста си заблуден. Дори в Китай, средният принос на чиляк към БВП е около 2 пъти по малък отколкото в България. Да не говорим за Виетнам.Китай си остава световната работилница и евтина работна ръка. не случайно в магазините за 1 лев, 99% са китайски стоки. Качеството им е никакво - еднократна употреба.