Топъл бриз от Карибите

Красота и бутикови хотели на полуостров Самана
Обновена: 6 юли 2012 10:47 | 6 юли 2012 10:47,
1
Топъл бриз от Карибите
Снимка: adelto.co.uk

Кристално чисти води, буйни, тропически гори, зелени планини и сини пясъчни лагуни. Горе-долу това е картината, която ще ви заобикаля на полуостров Самана в Доминиканската република.

Там, на едно възвишение е кацнал хотел „Самана", който е най-новото допълнение към портфолиото на Small Luxury Hotels - каталогът за луксозни, бутикови хотели.

Комплексът е отворил врати в началото на март 2012 г. и предлага на гостите си 20 частни апартамента и къщички, сгушени в района с най-отдалечените и красиви плажове на островната държава.

Провинция Самана се намира на североизточното крайбрежие на Доминикана, което е едно от най-запазените и непокътнати места в Карибския басейн като цяло. Тук гостите могат да се насладят на несравнимо уединение, докато плуват в тюркоазените води или релаксират на луксозните, сенчести шезлонги.

Дизайнът на къщите и стаите от основната сграда са красота за окото. Те са решени в модерен стил, като естественият ландшафт на региона е служил за вдъхновение на дизайнерите.

Пред вилите има уникален, голям басейн, който всъщност обединява малките басейни пред всяка къщичка. Апартаментите са просторни, елегантни и всички са с прекрасна панорама към планината и океана.

Вижте снимките на екзотичния, изолиран комплекс в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На нас в Гърция по ни харесва!