Вдъхновение от Афродита

Кипърският хотел "Алмира" впечатлява с елегантност
16 авг 2012 11:26,
4
Вдъхновение от Афродита
Снимка: contemporist.com

След основния си ремонт хотел „Алмира" в Кипър претърпява шикозна метаморфоза. Днес неговият интериор е елегантен и вдъхновен от богинята на любовта и красотата – Афродита, която според легендите се е родила във водите на острова.

Хотелът е с терасовидна архитектура. Фоайето му е обзаведено с ниска бяла кожена мебел и дъбови дървени маси, разположени пред огромни прозорци, които разкриват спираща дъха гледка към мореро.

Модерното обзавеждане и черно-белият интериор са по идея на архитектите Тристан Ауер и Жоел Плео, които са проектирали една от къщите на Карл Лагерфелд.

Те са подбрали за лобито и ресторанта ръчно правени, пищни полилеи във византийска стилистика. Концепцията на дизайна на хотела е фокусирана върху практичността. Всички стаи и апартаменти в „Алмира" са просторни и приветливи. Те са декорирани с очарователни малки детайли и произведения на изкуството.

От големите тераси на стаите се открива прекрасен изглед към пристанището на Пафос. В двора на дизайнерския хотел има алеи с лавандула, които допълват перфектната обстановка.

Вижте зашеметяващия хотел в Кипър от снимките в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: АфродитаХОТЕЛКипър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
ева преди 11 години
Да допълня ,там винаги е празно и пусто....
2
1
 
2
 
! Отговори
Ева преди 11 години
около 100 евро на човек ,преди ремонтът хотела имаше друго име "Пафос Бийч Хотел",старите клиенти избягаха -приличало им на помещение за опяване на покойните ... преобладаващи нюанси в цветовете сиво-черното...мястото е достъпно за простосмъртни,нищо особено...има по-красиви хотели с шокираши цени ,но има и други по приемливи и с по-достъпни цени...ПРОСТО РЕКЛАМА
1
1
 
5
 
! Отговори
? преди 11 години
А колко струва там една нощувка?"Ол инклузийв" ли е, или принципът е друг?Почивка за седмица или 10 дни колко ще излезе за двама човека или за семейство с 1 или 2 деца?Това го интересува средностатистическият българин. Красиви изгледи от недостъпни курорти и сам може да си намери в нета.