Най-добрият хотел в света

Сингита Грумети Ризървс два пъти поред се превръща в най-добрия хотел на планетата
7 май 2013 15:41,
4
Най-добрият хотел в света
Снимка: Singita Grumeti Reserves

Пътуването до Африка е едно несравнимо усещане. От Черния континент лъха екзотика и спокойствие. Срещата с дивите животни и природата на саваната не може да се сравни с нищо друго. Хубавото на резерватите е, че те стават все по-приспособими за посещения, нагаждайки се по желанията на туристите.

Това, разбира се, по никакъв начин не нарушава нормалния живот на животните. Примерът за това е красноречив – в Танзания се намира най-добрият хотел в света, като едновременно с това Серенгети остава един от най-известните и обитавани резервати.

Хотелът Сингита Грумети Ризървс предлага комбинация от спокойствие, уединение, екшън и приключения, обгърната от петзвезден лукс. Две поредни години, 2011 и 2012, танзанийският хотел печели отличието за най-добрия хотел в света в анкетата на Travel + Leisure. Сингита Грумети Ризървс се състои от четири хотелски части, отговарящи на всеки вкус.

Най-добрият хотел в света е заобиколен от обширна девствена територия, която предлага много вълнуващи срещи с дивата природа. Също така танзанийският номер едно надминава много световно известни хотелски вериги по гостоприемство и предлагани условия. Сингита Грумети Ризървс се намира на миграционния път, през който всяка година преминават повече от милион гнута.

Въпреки отдалеченото си местоположение гостите на хотела се радват на луксозно петзвездно обслужване и настаняване. Цената на една вечер в ложите или палатките е по около 850 долара на човек, докато цената на частните вили може да достигне до няколко хиляди долара на вечер.

Интериорът на Сингита Грумети Ризървс включва старинни ракли с махагон, персийски килими и копринени завеси. Чувството за лукс се засилва заради луксозните мебели, сребърните прибори и специфичната декорация. Всяка вила разполага с частен басейн, осигуряващ изглед към безкрайността.

Влезте в галерията на Tialoto.bg  и разгледайте най-добрия хотел в света.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
Чочо преди 10 години
До Не го биваХич те нема на горния етаж. Бегай най-добре на Съни бийч и не се мъчи да мислиш.
1
14
 
4
 
! Отговори
Не го бива преди 10 години
Кое пък му е луксозното на старите дървении, мръсните камъни, дървените трупчета, грозни дървени мебели... Каменна ограда с криви тикли по земята - това го има във всяко село...Тези хора съвсем са си изгубили акъла....