Тропическо блаженство на остров Пукет

Мястото, на което ще искате да останете вечно
30 окт 2013 07:45,
5
Тропическо блаженство на остров Пукет
Снимка: Villa Yin

Ако искате да избягате от сивото ежедневие и да се насладите на петзвезден екзотичен лукс, може би трябва да потърсите някое място, разположено на другия край на света. Остров Пукет е известен със своята красота и очарование, затова е и една от най-популярните туристически атракции.

Вила Ин е оазис-мечта, късче от Земята, на което ще се чувствате сякаш се намирате буквално в рая. Вилата се намира в Пукет, заобиколена е от буйна зелена растителност и е на една ръка разстояние от океана. Ин може да се определи като модерно архитектурно решение, смесица от минимализъм и азиатски интериорни течения.

Вилата разполага с четири спални и би задоволила дори и най-претенциозния вкус. Тя e пълна с всякакви удобства, включително е обзаведена и с домашно кино. Дизайнът на този оазис е смесица от съвременно изкуство и ултралуксозен подход. Добрата новина е, че човек няма нужда да плати няколко милиона долара, за да стане горд собственик на това уникално място и да отсяда там.

Вилата се отдава под наем – на хотелски начела, така че е отворена за всеки, който би искал да се отдаде на истинска почивка сред тайландските земи. Едно от най-впечатляващите неща е спиращата дъха гледка, точно срещу тюркоазените води на Андаманско море.

Влезте в галерията на Tialloto.bg  и разгледайте скритото съкровище на Пукет – Вила Ин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: луксвилаекзотикапукет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Mitko преди 10 години
До коментар 2: При мен е обратния случай. От всички места, които посетихме в Тайланд, точно на Пукет ми се стори малко като на Слънчев Бряг. Не ме влече много много. ipaskov/2012/08/11-4.html
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като дойде десетметровата вълна направо си оставаш вечно там
2
0
 
2
 
! Отговори
ка преди 10 години
Хубаво е, но има достатъчно не по-малко хубави места в БГ. Впрочем Пукет беше единственото място, където имаш някакво спокойствие като чужденец (от местата, които аз съм посещавал в Тайланд). И все пак едва ли бих се върнал, ок е, но нищо повече.
1
0
 
5
 
! Отговори
opa преди 10 години
След спомените за ада от преди няколко години едва ли някой ще иска да остане вечно.