Открийте магията на Мароко

Страната ще ви очарова със своя старинен дух и интересни забележителности
20 ное 2013 08:28, Теодора Драгоева
8
Открийте магията на Мароко
Маракеш; Снимка: Flickr

Всяка страна, независимо коя и къде се намира, има какво да даде на туристите си. Така че вие като пътешественици имате цялата свобода да си изберете следващата дестинация. Замисляли ли сте се за Мароко? Страната се намира съвсем в северната част на Африка, така че пътуването ви до нея няма да е толкова дълго и изморително.

Ако всекидневното мързелуване по план ви е омръзнало, значи е време да пренасочите своите туристически желания. Мароко е подходящо място дори за влюбени двойки, които обичат да се докосват до непознатата страна на всяка държава, която посещават.

Мароко може да ви впечатли с осезаемата енергия на космополитния Маракеш, лабиринта от улички в древните градове като Фес, драматичната природа на Атласките планини и грандиозното крайбрежие на Есауира. Достатъчно е да настроите ума си за едно по-различно пътуване с усещане за „1001 нощи“.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и вижте кои са местата, които непременно трябва да посетите в Мароко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
== преди 10 години
До Умник до номер 3Не търся лукс, а елементарна хигиена, която не я намерих дори и в 4- звездния хотел! Абсолюютно погрешно е убежденито, че 4- звездните хотели и ресторанти са еднакви в цял свят! Но трябва да си ги посетил, за да можеш да направиш сравнението-в този контекст-пътуванито ми беше полезно като източник на впечатления от първо лице! Ножът, с който се бели кактусът и ти го продават, го потапят в кофичка с вода, в която се пускат и монетите, които даваш и рестото се вади от там!:)
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо да ходим до Мароко, като можем да отидем в София на Мария Луиза? Пясъци си имаме на морето и с една камила пакетът е пълен :))))
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БОЙКОТ!
3
2
 
6
 
! Отговори
ами преди 10 години
Бяхме септември месец и изобщи не ми хареса! Седем дни си изгладувах, защото нивото на хигиената е просто потресаващо /поне за мен/, забелязах, че другите пътуващи нямат този проблем, но за мен беше ужасно! Ще спестя описанието на конкретни примери! В хотела ни в Казабланка беше смрад и мръсотия, по другите градове, беше поносимо, но неотговарящо на 4 звезди в никой случай! Екстремно изживяване е и изисква специална нагласа! Цените по рест. и заведения са европейски, а качеството е африканско!
2
0
 
12
 
! Отговори
Momo преди 10 години
Магията на Мароко може да се открие и по центъра на София. Вече толкова Мароканци имаме, че не е нужно да бием един ден път, за да им видим обичаите и културата.
1
3
 
1
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Maroko)))