Магическа обиколка с балон над Баган

Невероятното преживяване се случва в Мианмар, Азия
13 дек 2013 10:16,
1
Магическа обиколка с балон над Баган
Снимка: worldfortravel.com

Спомнете си някои от най-впечатляващите снимки, направени от високо, които сте виждали. Красиви са, нали? Гледката отгоре дава друга перспектива на човека. Да не говорим за удоволствието да полетиш нависоко, в небето – там, където птиците се реят свободно.

Ако комбинирате някоя наистина внушителна и невероятна забележителност с възможността да ѝ се наслаждавате от метри височина, то вие със сигурност ще получите едно от най-запомнящите се преживявания в своя живот. Подобна възможност се дава на туристите, посетили Мианмар. Страната се намира в Югоизточна Азия и е известна със своя град забележителност – Баган.

В продължение на много години възхитителният Баган е вдъхновение за много приключенци, които специално посещават страната заради тази историческа атракция. Със сигурност обаче има защо. Баган е една от най-необикновените забележителности в Азия. Някога градът е бил столица на древното царство Баган. Днес древното селище е археологическа зона с хиляди пагоди, храмове и манастири.

Много исторически обекти са разпръснати сред равнината. По тази причина обиколката с балон е идеална възможност човек да може да се наслади на гледката максимално. Летенето над Баган предоставя уникалния шанс на туристите да видят античното царство по един различен начин. Обиколката по изгрев и залез слънце е несравнима и заради красотата на пъстрото небе.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и се убедете сами.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: балонМианмарразходка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.