Още едно луксозно бижу във френските Алпи

Невероятният зимен хотел L’Apogée Courchevel отвори врати
12 яну 2014 08:22, Мария Дуковска
1
Още едно луксозно бижу във френските Алпи
Снимка: adelto.co.uk

Зимата е идеалното време, в което човек трябва да се отдаде на заслужена почивка в планината. В чужбина отдавна развиват своя зимен туризъм, затова не е изненада, че вече залагат много на все по-скъпи и впечатляващи хотели.

Петзвезден луксозен ски комплекс отвори врати във френските Алпи. L’Apogée Courchevel, както е името на хотела, се намира в луксозния район Jardin Alpin в Courchevel 1850. Курортът се слави с едни от най-хубавите гледки и достъп до ски зоната „Трите долини“.

Комплексът се намира във високите части на планината и разполага с 55 стаи, както и пентхаус с четири спални, обхващащ целия последен етаж на сградата. Разбира се, нито един луксозен хотел не може да се лиши от СПА център. Голям ресторант и два бара също се помещават в зимния комплекс.

Архитектите Джоузеф Диранд и Индия Махдави са вложили вик и индивидуализъм в проекта на дизайна на L’Apogée Courchevel. И двамата архитекти са известни със своето уникално чувство за стил. Хотелът е съчетание между минимализъм и елегантен триумф.

В дизайна също така могат да се разпознаят нотки на пъстрия индийски стил и класическия по-смекчен архитектурен подход.

Влезте в галерията на Tialoto.bg разгледайте най-новото бижу във френските Алпи

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
къде са наште еколози , да им обяснят че това пречи на природата , има защитени зони и така , само малко пари да им даде конкуренцията на тоя курорт и наште са там.