Най-луксозният хотел каравана в света

Почивка на колела за туристи с дебел портфейл
Обновена: 20 май 2020 11:49 | 15 яну 2014 08:01, Мария Дуковска
2
Най-луксозният хотел каравана в света
Снимка: iconexperiences.com

Луксозният автобус, който е използван от асовете на Формула 1 Дженсън Бътън и Жак Вилньов, се е трансформирал в луксозен хотел. Екстравагантното превозно средство разполага с топ готвач и личен екип от сервитьори, които са на разположение 24 часа в денонощието и биха се погрижили за всички капризи на своите гости.

Хората, отседнали в „караваната", имат достъп до лимузина, хеликоптер и широка гама от услуги. Смята се, че това е най-големият хотел на колела във Великобритания.

Богаташите, които харесват идеята на мобилния туризъм, но изтръпват при мисълта за спане на палатка/бунгало и т.н., сигурно ще се заинтересуват от това да си наемат този пищен автобус, който обаче ще им струва по 8 хиляди британски паунда на нощ.

Блестящият туристически автобус е използван от пилотите Дженсън Бътън и Жак Вилньов в миналото, а днес е хотел със седем звезди. Автобусът е изработен по поръчка на Вилньов от американската компания Newell.

Британският шампион Бътън става собственик на автобуса през 2003 г. и той е негов цели осем години до 2011 г.

Практически този автобус е израз на тенденцията "glamping " (луксозен къмпинг). Елегантният автобус разполага с 42-инчов плазмен телевизор, напълно оборудвана кухня в американски стил, гардеробна, красива баня, решена в златисто, тапицерия от кожа по пода и тавана, климатик, подово отопление, затъмнени стъкла и др.

Във возилото, наречено „иконично преживяване", могат да отседнат до четирима души. Днешният собственик на хотела Андрю Морис казва: "Иконата е част от нашата история. Тя е уникална къща на колела и е първата каравана, която струва един милион долара. С оглед на това, че автобусът е създаден за шампиони, гостите тук могат да очакват да бъдат третирани като такива."

С този автобус гостите могат да разгледат не само всички краища на Обединеното кралство, но и цяла Европа. А тези, които искат да прекарат известно време на открито, могат да се насладят на лукса на барбекю под звездите, на удобна градинска мебел, която е част от оборудването в рейса.

Вижте снимки на хотела в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
17
 
! Отговори
Тръба преди 10 години
Първата статия на Мария Дуковска дето не е за чифтосване.