Петзвездно зимно удоволствие

Отдайте се на незабравима почивка във френските Алпи
31 яну 2014 07:42, Мария Дуковска
5
Петзвездно зимно удоволствие
Снимка: Gilles Pernet

Кога, ако не през зимата, човек може да помечтае за страхотна почивка на някое още по-прекрасно място в планината. Популярните курорти имат както своите плюсове, така и своите минуси. Със сигурност обаче любителите на лукса имат голям избор от хотели, предлагащи безкраен списък с удобства.

Поредният такъв хотел се намира в югоизточната част на Франция, по-точно в селцето Межев. Мястото е известно с качеството на ски услугите, които се предлагат там, но най-вече с невероятните алпийски хижи и хотели в района. Хотелът, който определено прави впечатление, е Chalet Brickell.

Той разполага със собствен нощен клуб, плувен басейн, малко кино (с легла, вместо седалки), както и наистина впечатляващ паркинг. Мястото се отличава с висок стил на обзавеждане, типични дървени акценти и неповторима атмосфера на лукс. Характерни са също така фините материи като кадифе, кожа и мрамор.

Интересен факт е, че хотелът дължи красотата на своите апартаменти на уменията на италианец, който е специализиран в изграждането на яхти. Chalet Brickell е идеалното място за почивка, по време на която човек би релаксирал с книга в ръка, би се отдал на приятни СПА процедури или пък би карал ски цял ден.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте френския кът на удоволствията в Межев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Имам си 60 см сняг, -15 градуса, а си имам и грип. Изобщо не ми се ходи до Алпите.
3
8
 
36
 
! Отговори
бг преди 10 години
До МурджоAбе нека си пишат журналетата... да видят хората къде МОЖЕ да се отиде... :)
2
9
 
42
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
До бачкам в скапан офисЦялата работа е да пробутват тялото беге, иначе им е ясно, че ние в Бг почиваме по Бали, Хаваите и Бора Бора, щото ние зимата я караме по плажове, а не по некви снегове.
1
8
 
54
 
! Отговори
бачкам в скапан офис преди 10 години
Със заплатата ми от 770 лева направо съм стегнал вече багажа и съм купил самолетните билети, 1-ва класа разбира се. Благодаря за съвета, Мария. Сега някой да ми препоръча какво ламборгини или бугати да си купя