Най-новият голф курорт във Флорида отвори врати и вече трупа слава

Тук голфът е повече от удоволствие
12 фев 2014 17:50, Мария Дуковска
2
Най-новият голф курорт във Флорида отвори врати и вече трупа слава
Снимка: adelto.co.uk

Голфът е скъпо удоволствие, но пък все повече хора искат да вкусят от него и да релаксират на огромните зелени полета, които носят спокойствие и омайват с красотата и величието си. И тъй като тенденцията е спортът да печели повече привърженици и любители, доста курорти и комплекси в международен план (а дори и у нас) залагат именно на него като основна атракция, която да предложат на своите гости.

Комплексът Streamsong Golf and Spa избяга от шумните плажове на Флорида и реши да „акостира" на брега на езеро, сред зелената природа. Той се намира между Орландо и Тампа и предлага на своите посетители лукс, красиви природни гледки, СПА глезотии и възможността да опитат късмета си на две голф игрища с по 18 дупки в тях.

Мястото разполага с 216 комфортни апартамента, чийто дизайн е дело на архитекта Аберто Алфонсо. Той се е съобразил с обаятелната природа и е проектирал стаите така, че отвсякъде да има невероятна гледка към нея благодарение на огромните прозорци, стигащи от пода до тавана.

Веднъж пристигнали в Streamsong Golf and Spa, може да избирате различни СПА терапии, които се правят в специално отделение, приличащо на пещера. В него има седем басейна и 9 стаи за различни процедури.

Курортът е построен на място, на което преди това е имало фосфатни мини.

Тъй като мястото е по-уединено, собствениците му са се погрижили то да разполага с всичко необходимо на територията си – ресторанти, барове и т.н. Едно от най-впечатляващите места в комплекса е покрива на ложата, на който гостите могат блажено да наблюдават залеза или изгрева.

„Мисията ни е да предложим на гостите си всичко, от което един голфър се нуждае и каквото би очаквал от един луксозен курорт", каза мениджърът на Streamsong Ричард Могенсън.

Двете голф игрища на курорта вече са включени в класацията на Golfweek.com като едни от най-добрите места за практикуване на спорта.

Вижте снимки от Streamsong Golf and Spa в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
kreti преди 10 години
ПЕРНИК ли се казва?
1
0
 
2
 
! Отговори
mriku преди 10 години
na trakiiski skali e mn po krasivo