Местата, където отмарят холивудските диви

Всички те обичат лукса и спокойствието
4
Местата, където отмарят холивудските диви
Снимка: Miramare Sea Resort

Вече сме месец март, наричан женския месец, така че през тези дни нежната половина на човечеството е на фокус.

В 21 век дамите успяват рамо до рамо да се борят до мъжете в различни житейски сфери, а някои вече са се превърнали в легендарни имена в шоубизнеса и политиката. И както се казва – който работи много, трябва и да почива добре. И тези жени копнеят за красиви места, където релаксират и се радват на грижи и малко глезотийки.

Живописният италиански остров Иския например, е любимото място за почивка на Ангела Меркел. За престоя си там, германският канцлер често избира луксозния Miramare Sea Resort, намиращ се в непосредствена близост до рибарското селище Сант Анджело. Четиризвездният хотелски комплекс се слави със своя открит воден парк с термална вода, разположен с гледка към залива.

Къде отмарят Шакира, Мадона, Лейди Гага и куп други добре познати диви научете от листата, направена от търсачката за хотели trivago, в галерията на Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
stan31 преди 10 години
Така наречените "диви" са скъпоплатени момиченца на Новия Световен Ред чиято цел е да развращават младото поколение.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Повечето холивудски "диви" отмарят в клиники за наркомани, алкохолици и пристрастени към секса БДСМ маняци ИЛИ са се сатворили в клиники за отслабване да си усмирят апетита дето ги прави да се търкалят... Аз като начинаещ си отмарям пред компа на бира, чипс с паприка и филми за възрастни после питам лекаря що ми е червен като на СтаниГ?йя