Остров Лаукала – почивка и адреналин в едно

Частният остров на Дитрих Матешиц вече предлага обиколка с подводница
3
Остров Лаукала – почивка и адреналин в едно
Снимка: Laucala Island

Ако човек иска да избяга от света и същевременно да си почине по един наистина страхотен начин, едва ли има по-добро място да го направи от някой частен остров. Частните острови са места, до които малко хора имат достъп и които предлагат неповторима природна красота на привилегированите.

Преди години основателят и главен изпълнителен директор на Red Bull Дитрих Матешиц вижда остров Лаукала, влюбва се в него и го купува. По това време мястото разполагало с едно имение, в което гостували само избрани хора. Сега островът е превърнат в истински рай за хората, които могат да си го позволят.

Той разполага с 25 луксозни вили в традиционен стил, разположени по бреговата ивица. Лаукала се намира във Фиджи (островна държава в Меланезия, Океания) и е едно наистина ефектно тропическо скривалище.

Освен така ценното уединение и същевременно петзвездни удобства посетителите на частния остров могат да се радват и на друга екстра.

Дитрих Матешиц специално закупил „летяща“ електрическа подводница, в която могат да се возят само двама пасажери.

За сумата от 1700 долара те получават двучасово пътуване с подводницата, по време на което имат близка среща с делфини, китове и още много представители на океанския животински свят.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте красотата на остров Лаукала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички българки да си отварят очите и ушите! Тази статия е за тях, нали си търсят мъже със собствени острови, че затова България е в демографска криза.
1
0
 
4
 
! Отговори
Невен преди 10 години
Преди година едно имение. Сега 25 вили. Ясно - осрал го е, но пък сигурно луксозно.