Прекрасна историческа къща в Майорка

Романтика в град Поленса
26 авг 2014 08:26, Мария Дуковска
5
Прекрасна историческа къща в Майорка
Снимка: adelto.co.uk
Къщите с модерна архитектура и минималистичен дизайн могат да бъдат наистина впечатляващи, но тези с историческа визия и интериор, препращащ към изминали десетилетия, са истинско бижу. Ако планувате романтично бягство, то една къща на остров Майорка със сигурност ще ви заинтригува.

Тя се намира в град Поленса и е заобиколена от планини и характерния пейзаж на северна Майорка. Въпреки че къщата е напълно реновирана, тя запазва своята елегантност, красота и простота на първоначалния си вид.

Луксозният имот е разположен на два етажа и в него се помещават две всекидневни с камини, прекрасна трапезария, кухня и пет спални с четири бани, пише Adelto.

Историческият имот разполага и с тераси, плувен басейн, декоративно езерце, красиви градини и невероятни гледки към околните планински пейзажи. Къщата предлага пълно уединение и спокойствие, но в същото време тя се намира само на няколко минути от най-красивите плажове на Поленса.

Посетете галерията на Tialoto.bg, разгледайте снимките и помечтайте за романтично бягство в северна Майорка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
:)) преди 9 години
Дай да се преброим колко сме желаещите. Хем ще преценим дали ще има място за всички, хем ще си поделим разходите, хем ще се види дали можем да се поберем в гумената лодка на бургазлията, ако той се съгласи да ни вземе!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2. Бе нещо размислих , много е каменно- пустинна тая планина , така ли изглежда Майорка ?:)
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чакай, идвам и аз! :)
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тръгвам ..