Любимата дестинация на звездите – Мексико!

Страната с много лица, които известните личности обожават
1
Любимата дестинация на звездите – Мексико!
Снимка: visitpuertovallarta.com

Летните почивки може да са само спомен, но те определено показват кои са били най-горещите точки през изминалите няколко месеца. Без съмнение любимата дестинация на известните личности тази година бе Мексико – не една и две звезди избраха да релаксират именно в тази колоритна страна.

Концентрацията на туристи се забелязва в два невероятно разнообразни и живописни района - Riviera Nayarit and Puerto Vallarta. Именно там са почивали много популярни лица от шоубизнеса. Всъщност това не бива да изненадва никого, тъй като Мексико е известен със своите луксозни курорти, впечатляващо красиви пейзажи и множество дейности, увеличаващи адреналина.

Девствени бели плажове контрастират със скалисти планини – идеалното място за сватби и медени месеци. Именно за да се насладят максимално на своя втори меден месец, Ким Кардашян и Кание Уест избраха почивка в Мексико това лято. Двамата бяха отседнали в курорта Punta Mita през месец юли. Джесика Симпсън също избра това място, за да отпразнува своя меден месец.

Бразилският супермодел Алесандра Амброзио пък отпочиваше в компанията на своя съпруг и двете си деца в мексиканския хотел Four Seasons Resort Punta Mita. През месец април Ева Лонгория също посети Puerto Vallarta, за да отпразнува своя 39-и рожден ден. И Ванеса Уилямс, и Джо Манганиело не пропуснаха да се порадват на мексиканските красоти.
 

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте на какво се радват звездите по време на своята почивка и защо Мексико е една от любимите им дестинации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На един х.. растояние им е.