Защо си струва да посетите Австралия

Зашеметяващи гледки, които ще ви оставят без дъх
28 окт 2014 08:36, Теодора Драгоева
67
Защо си струва да посетите Австралия
Снимка: Johan Lolos

Заради своето далечно разположение от България Австралия е една доста подценявана дестинация. Както всяко друго кътче от планетата тази страна има своя неповторим чар и може да ви предложи много неща, които няма къде другаде по света да видите или изпитате.

Австралия е шестата по големина страна в света и единствената, която заема цял континент. Нейната столица е Канбера, а най-големият град е Сидни. Официалният език в тази далечна от нас държава е английският, а населението е над 22 милиона души.

Отвъд сухата статистика Австралия е магична страна, която предлага зашеметяващи гледки. Гледки, които ще ви оставят без дъх. От дивата природа, през снежнобелите плажове до космополитните градове – Австралия е смесица от неповторими изживявания.

Влезте в галерията на Тialoto.bg и се убедете сами. Там ще намерите поредица от снимки, показващи всяка част от страната. По този начин ще можете макар и за кратко да се докоснете до това прекрасно място, а защо не и да се вдъхновите за следващото си пътуване. Сигурни сме, че няма да останете разочаровани!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
10
 
! Отговори
Ина преди 9 години
Искам да се преместя да живея там,но напоследък затегнаха много яко визите.
1
4
 
17
 
! Отговори
Бонбони преди 9 години
Не е подценявана, просто е недостъпна.А, да, и всичко живо там може да те убие.