Луксозен ресторант отвори врати на Малдивите

Едно различно място за хранене
5 ное 2014 12:34, Мария Дуковска
29
Луксозен ресторант отвори врати на Малдивите
Снимка: Ufaa by Jereme Leung

Малдивите винаги са добър избор за почивка – няма значение дали поводът е меден месец, или просто романтично бягство. Особено през студените месеци красивите плажове и идилични пейзажи са притегателно място за хиляди туристи от целия свят.

Имайки предвид популярността на Малдивите, за никого не е изненада, че там продължават да се откриват супер луксозни хотели, както и различни заведения за хранене.

Най-новият ресторант е луксозният "Ufaa", който отвори врати миналия месец.

Той е интересна и ефектна смесица от китайски провинции със западни влияния, което може да бъде забелязано освен в менюто и в интериора.

Ресторантът разполага с новаторска кулинарна концепция – мултифункционални пространства за всяко настроение.

Луксозното заведение за хранене има специален кът, в който посетителите могат да се насладят на различни видове чай. Друго пространство предлага традиционна китайска кухня, където обаче човек може да опита хайвер, гъше месо и авокадо, сготвени по нетрадиционен начин.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте луксозния ресторант Ufaa на Jereme Leung.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако не предлагат шкембе-чорба тогава не си струва!
18
1
 
3
 
! Отговори
Невен преди 9 години
Добре, аз си плащам данъците тук, почти сигурно мога да си го позволя, не че ще се разделя лесно с парите, но по дяволите, ще отговори ли някой дали имат там обедно меню и колко ще ми излезе ;).
17
0
 
1
 
! Отговори
гпа преди 9 години
пак е имало съчинения по картинки
16
0
 
5
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Точно се чудех къде може да се хапне сред смес от китайска провинция и западни влияния. Първо мислех в един китайски до немското посолство, ама сега реших на Малдивите.
15
2
 
5
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Почивката на малдивите струва колкото една стара трошка. Всеки среден българин може да се реши да се откаже за 3-4 години от трошката си, да пътува с градски транспорт и да отиде на почивка на Малдивите. Всичко е въпрос на избор!
14
1
 
9
 
! Отговори
BG преди 9 години
2 год. подред ходя там и вече взе да ми писва ! Мисля, другата година Ибиза да видя как е или Доминиканите може би. То вече с толкова голяма заплата и честна работа се чудя къде да ходя на почивка ***. А честно казано най-голям процент от хора на Малдивите бяха Българи, но какво ли се учудвам с оглед високите заплати и високия стандарт на живот в България.
13
1
 
1
 
! Отговори
Sasho преди 9 години
Вие си се възмущавайте и плюйте, ама хората си трупат отваряне на саитовете, печелят си от рекламите в саитовете и изоооооообщо не ги ***.
12
6
 
4
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
за мен финансовата година приключи успешно от ATO уведомиха че всички отчети са ОК и точно се чудех къде да се чупя да скитосвам ис райския край на планетата наоколо мен. Викаме му spinnin' away 8-)Цената на билетчето до Малдивите ми е се едно като на вас билет за градския. Но това е защото си живея сред най райския край на планетата $$$$$На маймунките на тръстиката в БГ (като долните) им подфърляме трици. Такива места им викаме Невърланд - страната на ПитърПан където децата не порастват
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е чак толкова зле хората да видят поне на снимка какво има по света.И дано да са достатъчно разумни, за да обърнат внимание на думата "луксозен". Едва ли и в Западна Европа, и в САЩ всеки може да си позволи да се храни в най-луксозните заведения, когато отиде на почивка.Но когато видиш какво има по света, това повишава критериите ти пък и, кой знае, може да те вдъхнови за някоя полезна и продуктивна идея.
10
1
 
2
 
! Отговори
еи преди 9 години
тази публикация е като лисицата и гроздето или като хвалба на писача да я разбирам !?
9
2
 
5
 
! Отговори
Елемаг преди 9 години
Също съм в IT сектора и знам че зимаш кинта ,като мене.Ама също така ви и знам колко работа реално вършите.Обяснявай надменно на някой ,но не вярвам и той да те слуша колко си велик,да си роб на швабите.Защото аз плащам данъци тука и всичко остава за държавата!!!
8
0
 
4
 
! Отговори
До 7 преди 9 години
Подкрепям те! И аз ще постъпя така, пък малдивците ако ще да се пукат от яд, че ни изтървават като клиенти! :))
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много е красиво.Хем разглеждах снимките с интерес, хем се ядосвах, защото и ние си имаме море и бряг с много предимства, но съсипахме по-голямата част от него.Изобщо не е недостижима мечта и нашето Черноморие да се застрои разумно и красиво, а цените да не са недостъпни за българите.Няма защо да въздишаме по екзотичните дестинации. Съдбата ни е дала земя-рай, но ние не съумяваме да си организираме добър живот тук и сега. Не случайно е казано: "От ума си тегли!"
6
0
 
1
 
! Отговори
Невен преди 9 години
Цените как са? Има ли примерно меню?
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако нема кифтета, нема да ида-така да знаете!
4
2
 
5
 
! Отговори
Елемаг преди 9 години
5 кой бизнес?Като на Цветан Василев ли? :)
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мария, ти подиграваш ли се с хората, тия статии за луксозни курорти по света?
2
2
 
26
 
! Отговори
wtf преди 9 години
страхотна новина, тъкмо се чудех къде да обядвам
1
3
 
27
 
! Отговори
Елемаг преди 9 години
Предложете я тази статия на жената,която се самозапали.И на останалите 95% от населението, дето превива гръб под ярема на мизерията.