Средиземноморски прелести на остров Крит

Релакс и хубави моменти в малкото градче Елунда
10 дек 2014 07:31, Теодора Драгоева
1
Средиземноморски прелести на остров Крит
Снимка: domesofelounda.com

Куполите на Елунда (Domes of Elounda) е име, което олицетворява лукс и традиционна средиземноморска атмосфера. Всепризнатият хотел отново може да приема гости, след като ремонтът му за няколко милиона паунда завърши. Разширяването включва 28 нови резиденции, оборудвани с всички възможни места за отдих и големи отопляеми басейни.

Освен това хотелът, разположен в малкото градче Елунда на остров Крит, ще привлича туристи още с три нови басейна, нов ресторант, нов бар, магазин за деликатеси, предлагащ местна продукция и развлекателен кът за деца. Разкошният хотел Domes of Elounda съчетава най-доброто от средиземноморския стил с очарованието на древна Гърция.

Хотелът се намира в една от най-красивите части на Гърция – място, предпочитано от знаменитости като Дженифър Анистън, Брад Пит и Риана. Бившето рибарско селище Елунда е известно с изглед към близкия остров Спиналонга, а Domes of Elounda предлага релакс и неприкосновеност на личния живот.

Хотелът е „кацнал“ на хълм със спираща дъха гледка и по тази причина гостите му имат възможност да се насладят на 360-градусова панорама към синия океан, както и към градчето. Общо четирите ресторанта в хотела предлагат вкусния специалитети от международната и гръцката кухня.
 

Влезте в галерията Tialoto.bg  и разгледайте една от перлите в Елунда – перфектното място за почивка през лято 2015!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: луксрелаксКрит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари