Очарователна резиденция в Южна Африка

Всяка почивка в тази къща би била страхотна
21 дек 2014 12:45, Теодора Драгоева
1
Очарователна резиденция в Южна Африка
Снимка: Adam Letch и Enda Cavanagh

Ваканциите са хубаво нещо. Свързваме ги с цялото свободно време на света, с любимите си хора и с невероятните места, които посещаваме. Ваканционната къща е лукс, на който се радват само някои хора. Те притежават постоянно жилище, в което живеят през повечето време, но и друго/други, където ходят в свободното си време.

Един такъв имот от „ваканционен тип“ е проектът „Silver Bay“. Къщата е завършена през 2010 година и се намира в Shelley Point, Западния бряг на Южна Африка. Луксозният дом е с източно изложение към залива и частична гледка към планините.

Идеята на архитектите от SAOTA, създали „Silver Bay“, е къщата да бъде подходяща за младо семейство, като същевременно има достатъчно място и за гости. Жилищните пространства са на горното ниво, а спалните и стаята за игри – на по-ниското.

По този начин обитателите на ваканционната къща ще имат по-голяма възможност да се любуват на гледките, които се разкриват пред тях. Имотът разполага още с басейн, към който се отива директно от кухнята и трапезарията. Отличителното при този дом е, че вместо външни стени има панорамни прозорци – гаранция за неповторими гледки.
 

Влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте ваканционния дом, за който много хора биха мечтали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари