Най-изгодните далечни туристически дестинации за 2015 г.

За кои екзотични места ще ви трябват по-малко пари
31 дек 2014 22:40, Теодора Драгоева
5
Най-изгодните далечни туристически дестинации за 2015 г.
Снимка: amusingplanet.com

Броени минути ни делят от новата 2015 година, което е причина да съставите не само списък с цели и желания, които да изпълните и да ви се случат, но и списък с дестинациите, които трябва да посетите.

Ако сте от късметлиите, които посрещат Нова година в чужбина, вероятно вече нямате търпение да се качите на самолета и да заминете за някоя непозната страна. А тези, които остават в България за Нова година, пък могат отсега да планират екскурзиите си за предстоящата 2015-а.

Разбира се, най-изгодните предложения са съседните ни страни, които предлагат прилично високо качество на много достъпни цени.

По-далечните места обаче са много по-интригуващи. Екзотиката в тях е толкова магична, че когато отидете в такава страна, ви се струва, че сякаш сте попаднали в приказка.

Предстоящата 2015 година ще бъде подходяща за пътуване в Шанхай. Това е най-големият град в Китай и най-известният, намиращ се по крайбрежието на държавата. Най-евтините места за настаняване започват от 10 долара на нощувка, като Шанхай предлага голямо разнообразие от евтини и среден клас хотели.

Порциите в ресторантите са големи и струват по няколко долара. Добрата новина е, че градът е безопасен за туристи и дори вървенето по неговите улици най-лесно ще ви помогне да уловите пулса на този метрополис. Сайтът SmartShanghai ще ви помогне винаги да бъдете в час с постоянно променящия се Шанхай.

Влезте в галерията Тialoto.bg и разгледайте останалите екзотични дестинации, които са изгодни за посещение през 2015 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
До OileOileеми предполагам авторката говори за хостели, не за хотели.. тогава цената наистина би могла да бъде 10 долара, но с още 4 човека в стая.. то по принцип хостелите са за млади хора, които пътуват много и са отворени по-широко към света :)
2
0
 
0
 
! Отговори
OileOile преди 9 години
Шанхай. Това е най-големият град в Китай и най-известният. Отново Тедито се е развихрила. Тя е толкова добре с географията. Значи от Горно Мърчаево до Перелик и кучетата я знаят. Само дето онея китайци, от Пекин, хич не са съгласни с тая статия и написаното в нея! Още нещо - най-любимо е, когато българи - едни от най-ярките представители за бедно и затворено общество, започнат да пишат за света навън. То са примери, то са класификации, препоръки. Идете на хотел в Шанхай за 10 долара, да :)
1
2
 
2
 
! Отговори
Berlin преди 9 години
Само баламурниците ходят на организирани екскурьии. Аз съм бил на ученически лагер, стига толкова, повече нямам нужда от моля-другарки.