Райско блаженство на Малдивите

Този хотел ще ви пренесе в един по-хубав свят
13
Райско блаженство на Малдивите
Снимка: adelto.co.uk

Ниските температури навън и сивотата на зимния период ни карат да си мислим с носталгия за отминалото лято или пък с вълнение да кроим планове за следващото. Третият най-приятен вариант би бил да приготвим куфарите, да сложим в тях някои от летните си дрехи, сандалите и слънцезащитния крем, и да отлетим за някое екзотично топло място.

Лично на нас Малдивите ни звучи много добре като предложение. Особено след като видяхме идилията, която предлага новият луксозен ризорт Amilla Fushi.

Името на хотела буквално се превежда „Моят островен дом“, а гостите му могат да се радват на вкусна и същевременно непретенциозна храна, превъзходни вина, спокойствие и отлично обслужване.

Някои от къщите в ризорта са позиционирани високо сред палмите, докато други са построени върху водата. Те имат по две или повече спални, така че са идеални за семейна почивка с деца.

Изборът за настаняване не свършва дотук. Хотелът разполага и с 12 зашеметяващи резиденции с три, четири, пет и шест спални.

Идиличният Amilla Fushi се намира в девствения биосферен резерват Baa Atoll, който е в включен в списъка на ЮНЕСКО.

До ризорта може да се стигне лесно – с редовни полети до новото летище Baa Atoll или с 30-минутно панорамно пътуване с хидроплан от Мале.

Влезте в  галерията на Тialoto.bg и разгледайте едно райско място на земята и по-точно на Малдивите – Amilla Fushi.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Много прос народ у нашта дръжава ама кво а са прай...
4
1
 
13
 
! Отговори
Свети Пешо Граматик преди 9 години
Научих нова дума - Ризорт!
3
1
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
е как така никои не ходи за 20 дена там ?сега ще кажеш че и буркани с храна и трушиика, както и ракиика не мога да си взема
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 1Отговарям ти веднага.30 хиляди евро е САМО вилата за 20 дни.Една подробност.Там НИКОЙ не ходи за 20 дни, ***!Дори западноевропейците ходят за ЕДНА СЕДМИЦА.Това не ти е Приморско!!!
1
5
 
12
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Другаря Сидеров беше ли вече там,защото ако е бил да си разнообрази телевизията.