Снежна зимна приказка във френските Алпи

Курортът Авориаз се отличава с отлични ски условия
Обновена: 7 яну 2015 20:36 | 7 яну 2015 20:34, Мария Дуковска
3
Снежна зимна приказка във френските Алпи
Снимка: adelto.co.uk

Авориаз е един от най-високите алпийски курорти във Франция и се отличава с отлични ски условия, което е и причина той да бъде предпочитан от много туристи за зимната им почивка.
 
Единственият хотел в курорта Hotel des Dromonts е открит в края на миналата година (2014-та) и има страхотен интериор в стил „винтидж в 60-те“.

50 години след първото си отваряне, бутиковият хотел разполага с напълно нова конструкция, която обаче е в съответствие с неговата история и архитектурен стил. Той предлага 28 стаи за настаняване и 6 апартамента, проектирани в ски шик и предлагащи приятна и комфортна атмосфера с лек ретро полъх.

Първоначално хотелът е бил построен през 1964 година, ето защо сегашният му вид отчасти пресъздава духа на онова вече отминало време. Силен акцент е поставен върху общите пространства, които черпят вдъхновение от домашни интериори на Pierre Cardin. Открита тераса пък предлага зрелищни панорамни гледки към Алпите.

Авориаз е свързан с 12 други курорта от двете страни на френско-швейцарската граница и е само на един час път от Женева.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте хотелът, който ви предлага истинска зимна приказка и неповторим снежен уют.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Францияалпизима
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
wwall преди 9 години
Хотела си е култов,и е увековечен във френския филм "Особен урок" от края на 60-те миналия век.
2
3
 
7
 
! Отговори
aaaa преди 9 години
отвън е толкос кирлив а интериорните снимки са от няква компютърна програма
1
4
 
15
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 9 години
Абе ако искам винтидж от 60-те си ходя на Алеко !