Райското местенце на Малдивите

Избягайте от проблемите и право там!
2 фев 2015 13:27, Мария Дуковска
14
Райското местенце на Малдивите
Снимка: adelto.co.uk

Вероятно сте чували за изкуствените острови в Дубай, които спечелиха световна известност на емирството и които са част от причините милиони туристи от целия свят да избират именно Дубай като дестинация за своята почивка.

Ето защо не е учудващо, че на Малдивите, където хотелите се надпреварват по лукс, е изникнал хотел сред водата, наподобяващ изкуствен остров. "Jumeirah Dhevanafushi" е разположен на идилично и уединено място в южната част на райските Малдиви.

Курортът се намира на 55-минутен полет от столицата Мале, последван от 20-минутно пътуване с моторна лодка (придружена от делфини, ако човек има късмет).

При пристигането си в хотела-бижу насред Индийския океан всеки гост получава масаж, както и детоксикация и пилинг на тялото. След това посетителите на комплекса се въвеждат в наградения Телисе спа център, където терапевти изготвят специална индивидуална програма за всеки.

Сутринта започва с обилна, но здравословна закуска в ресторанта, предлагащ невероятна гледка към Индийския океан. Всяка една от 38-те вили в луксозния комплекс разполага със собствен басейн. Оборудването за гмуркане с шнорхел пък се предоставя безплатно, за да може гостите да се насладят на богатия подводен свят безпроблемно.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте как би изглеждало едно идилично пътешествие до Малдивите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: ДубайостровиМалдиви
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Ивайло преди 9 години
За съжаление почти всички коментари са негативни и гадни! С тази нагласа наистина няма да отидете по-далеч от селото на родителите си. Ако насочите енергията на негативизма към развитие, работа и позитивизъм, ще отидете и на по-хубави места от Малдивите, убеден съм в това и го казвам от опит!
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Избягайте от проблемите и право там". Ей сега, тъкмо се чудех накъм къде да поема, за да избягам от проблемите... Ми то - Малдивите, идеален вариант. Право там! Тръгвам.Мария Дуковска, като преписваш от чужди сайтове "на килограм", съобразявай малко, бе, душко, замисли се леееко, какво е удачно и какво не да се пляска на БГ читателя. Пипни го тук-там, да не звучи толкова неадекватно. Че то това са основни правила в нашата "журналистика", тука ли трябва да се учим...Леле, леле, трагикомедия...
12
1
 
8
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Хапченцата "великолепний"
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А отходните води къде отиват ??
10
0
 
6
 
! Отговори
До 9 преди 9 години
Това да не е България.Като завали два ,три часа и всичко да остане под вода!В Малдивите от април до ноември през ден има буря и валежи.
9
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един малко по-силен вятър и буря и от това райско местенце няма да остане и помен!
8
1
 
8
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Една позната беше на Малдиви и каза Юче там е хубаво да ходиш с любовницата си (ако си женен над 5- 10 години или на меден месец , щото ............... .)
7
0
 
9
 
! Отговори
До 5 преди 9 години
То не остана народ в България.Всеки трети заминава за чужбина и не се връща.Така че майката природа си знае работата.Българите в чужбина,бежанците от Сирия и Ирак в България.
6
2
 
17
 
! Отговори
Мозък преди 9 години
Вие ли ще ми поемете разходите?
5
2
 
11
 
! Отговори
AA преди 9 години
Тъкмо се чудех къде да си похарча заплатата с бонуса 350 евра , но щом го препоръчвате ще отида. Мислех 1 седмица в Аспен, но и за Малдивите ще се прежаля. Майтапа настрана, но прости ми народе, събуди се и вземи тоягата, че нищо хубави не те чака !!!
4
2
 
17
 
! Отговори
Малдиви и Бг са рай преди 9 години
Прилича на България!И ние сте под вода от миналата година.
3
5
 
23
 
! Отговори
Гого Лозанов преди 9 години
Публикуването на такива статии в Бантустан трябва да се забрани !
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ей сега тръгваме... с 500 лв заплата... ще стигнат сигурно поне за месец, нали?
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ходих там миналата година. Не е чак толкова готино колкото го описват.