Шик на Френската ривиера

Идеалната вила за вашата почивка
4 фев 2015 16:35, Мария Дуковска
6
Шик на Френската ривиера
Снимка: adelto.co.uk

Всяка година Френската ривиера е притегателно място за хиляди любители на лукса, които се насочват именно към тази дестинация, когато става въпрос за тяхната почивка.

Перфектната лятна почивка обаче не би могла да бъде такава, ако човек не разполага с идеалния хотел, ризорт, вила или къща, в която да отседне. Ето защо не е изненада, че Френската ривиера е наистина богата на луксозни и примамващи места за туристите.

Точно такова място е вилата в калифорнийски стил, разположена на хълм в престижния френски курорт Рокбрюн-Кап-Мартен.

Тя е построена на три нива и разполага с шест спални, отопляем басейн, лятна кухня, сауна, закрит гараж с капацитет до три коли и открит паркинг за още пет автомобила.

Прекрасният имот има изявен калифорнийски стил и ви потапя в спиращите дъха гледки към Монако, Рокбрюн-Кап-Мартен и Средиземно море. Приятно допълнение е дървото, което архитектите са оставили като част от терасата и естествен източник на сянка едновременно.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте вилата на Френската ривиера, в която ще ви се прииска да прекарате част от лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Френската ривиера НЕ Е за ***!!Те са цървулаци.А иначе тази вила от снимката струва поне 50-60 хил евро ..............ЗА СЕДМИЦА.
2
1
 
2
 
! Отговори
Виждам преди 9 години
Защо не ви напишат КАКВА Е ЦЕНАТА на посочения имот, с който ви промиват, за да видите и вие, че не само прихода ви за вашия цял живот, а и сумарния приход през живота на всичките ви познати (!!!) няма да стигнат за да си я купите! ... Колкото и да печелите :))
1
0
 
3
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Ще взема да отида тази година до Френската ривера да видя и Монако и Бербатов и тази вила в Рокбрюн-Кап-Мартен.