Топ дестинации за влюбени

Няколко идеи за романтично бягство
11 фев 2015 23:00, Теодора Драгоева
20
Топ дестинации за влюбени
Снимка: adelto.co.uk

Денят на влюбените наближава и вероятно вече имате планове за това къде и по какъв начин ще прекарате празника. У дома с половинката си, купища свещи и рози, в изискан ресторант, в любимия клуб или може би за няколко дни в луксозен хотел, където да се почувствате като истинска кралица и крал.

Всъщност на 14-и февруари много двойки решават да заминат на романтична почивка. За голяма част от хората романтична почивка може да бъде всяка една – дори до близък град или забележителност. Все пак е важна любовната настройка, а не толкова мястото.

Въпреки това няма как да отречем, че някой далечен остров с бели пясъци и кристална вода ни звучи доста примамливо. Или което и да е друго вълнуващо място, на което ще може да останете насаме с любимия си човек и да се наслаждавате на красивата природа около себе си.

В галерията на Тialoto.bg може да намерите идеи за романтично бягство не само за свети Валентин, но и за всяко друго време от годината.

Все пак любовта не трябва да се почита само веднъж годишно, а всеки път и при всяка удобна възможност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
Свети Валентин:Цветя - 18 лв.Такси - 5 лв.Кино - 8 лв.Вечеря - 70 лв.Подарък - 128 лв.Хотелска стая /щото у дома е съпругът й/ - 90 лв.Изражението, когато ти каже че е в цикъл - БЕЗЦЕННО!!!!
9
0
 
10
 
! Отговори
до 13 преди 9 години
Ако ти смърди си е от теб бе алкохолик пак си се насрал,ама нали си лабаво отзад
8
1
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
ква романтика вееее, нито моа да си взема щайга с буркани готвено ни туба с домашна ракийка
7
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
10,Аз не съм "Ястреб", нито съм 8, а просто написах майтапчийския коментар 1, който Бог знае защо те ядоса. Отговаря ти и някой друг.Сега наистина казвам "Лека нощ" и се оттеглям, а пък вие ще се карате ли или не, ще решите сами.Лека нощ.
6
2
 
13
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
Какво ли трябва да си употребил (а) за да се мислиш за ястреб и да те преследват ежедневно бъмзита
5
13
 
2
 
! Отговори
До 5 преди 9 години
Казах ли ти, че си пийнал? Ти просто го потвърди.Сега казвам "Лека нощ" и на теб, и на останалите. Настроена съм за майтап, но утре съм на работа, а пък ти си кисел, търсиш кавга и сигурно ще я предизвикаш. За такова нещо нямам настроение.Лягайте си, а пък утре ще се майтапим.
4
12
 
3
 
! Отговори
турски ястреб преди 9 години
До 4На Бъмзи само турци и ястреби му се привиждат на момчето! Шизофрения в напреднал стадий, без надежа да се оправи! :-))
3
14
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
Ти пък си пийнало, та затова всички останали ти се струват не в ред.И откъде накъде "турско име"?!Пий един аспирин, лягай си и дано утре да не те боли глава.:)
2
0
 
7
 
! Отговори
Flex преди 9 години
Ценоразпис в хотел за 14 Февруари: ---------------------------------Почивка с любим човек - 40 лв. Любим човек - 200 лв.
1
9
 
6
 
! Отговори
Пенка преди 9 години
Може и така:Груйо ще ме разходи с автомобила си из София, после ще ме почерпи сладкиш в някоя хубава сладкарница, а той ще пийне една водка. След това, ако техните не са си у дома, вероятно ще идем у тях, за да слушаме музика. И сигурно ще ми разкаже къде точно ще ме заведе, когато напечели парички. Аз не се съмнявам, вярвам му!